Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 aspecte de luat in considerare inainte sa va mutati impreuna

7 aspecte de luat in considerare inainte sa va mutati impreuna
Asadar, v-ati hotarat sa va mutati impreuna. Sunteti indragostiti, entuziasmati si pregatiti pentru schimbare. Stii insa cu adevarat la ce te inhami?


Primele luni dupa ce te muti impreuna cu iubitul pot determina intregul curs al relatiei. Va trebui sa dai dovada de foarte multa putere de intelegere si de ascultare, va fi necesar sa faci anumite compromisuri si sa comunici eficient cu partenerul tau.
 Ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand hotarati ca este timpul sa va mutati impreuna?
 1. Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda
Daca principalul motiv pentru care va mutati impreuna este sa impartiti chiria, atunci veti intampina multe probleme. Asigura-te ca sunteti pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste viitorul relatiei si ceea ce va doriti de la viata. Daca partenerul tau nu isi doreste sa se casatoreasca, insa isi doreste avantajele unei coabitari, asigura-te ca esti pe deplin de acord cu aceasta decizie. Altfel vor aparea dezamagiri, regrete si frustrari ulterioare.
 2. Stabiliti anumite reguli
Chiar daca este vorba de iubitul tau si nu de un coleg de camera oarecare, este important sa stabiliti niste reguli eficiente de coabitare si sa impartiti sarcinile casnice in mod echitabil. Fiecare dintre parteneri trebuie sa stie care ii sunt indatoririle.
 3. Nu te mai pot deranja lucrurile marunte
Daca te deranjeaza lucrurile marunte, precum faptul ca partenerul tau isi arunca sosetele pe jos, in loc sa le puna in masina de spalat, sau ca lasa apa sa curga in timp ce se spala pe dinti, va trebui fie sa inveti sa traiesti cu ele, fie sa ai o discutie cu partenerul. Este important sa fiti amandoi cat mai flexibili din acest punct de vedere.
 4. Stabileste-ti spatiul personal
Doar pentru ca v-ati mutat impreuna nu inseamna ca trebuie sa renunti la spatiul tau personal. Doar nu vei petrece tot timpul alaturi de partener. Creeati-va fiecare un spatiu in care va puteti destinde singuri.
 5. Asteapta-te la suisuri si coborasuri
Asa cum se intampla in orice relatie, dupa ce va mutati impreuna vor exista si clipe mai putin placute sau fericite. Chiar daca veti trece prin cateva zile sau chiar saptamani mai proaste, nu inseamna ca trebuie sa iti faci bagajele si sa pleci.
 6. Fa-ti un plan de rezerva
Poti deveni pesimista si deprimata daca te simti prinsa intr-o capcana din care nu poti scapa. Asigura-te ca ai intotdeauna un plan de rezerva in cazul in care relatie nu decurge asa cum ti-ai dori. Ar fi indicat sa ai propriul cont bancar, pentru a nu depinde financiar de partener si a avea mai multa libertate de actiune.
 7. Invata sa ierti si sa uiti
Nimeni nu este perfect si nicio relatie nu este ideala. Invata sa ierti si sa uiti greselile partenerului. Radeti impreuna cat mai des si asigura-te ca orice cearta se termina cu o portie buna de ras.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0