Pentru a gati rapid o tigaie picanta aveti nevoie de:
-300 gr piept de pui
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 250 gr de ciuperci
- 2 rosii
- 250 gr sos de rosii
- 1 ardei iute
- 1 pahar vin alb
- sare si piper
Cum preparati tigaia picanta:
Incepeti sa taiati condimentele in ordinea in care aveti nevoie de ele: Taiati ceapa rondele, curatati ciupercile si taiati-le cubulete, la fel si ardeii grasi si rosiile. Puneti-le intr-un bol separat, iar apoi taiati in bucatele mici pieptul de pui.
Puneti ceapa la calit, pana devine usor aurie, iar apoi adaugati ciupercile, rosii si ardeii.
Intre timp, puneti intr-un bol sucul de rosii, pe care il diluati cu o lingura de apa si condimentati cu sare si piper dupa gust. La alegere, puteti adauga boia de ardei iute si putin busuioc.
Adaugati apoi carnea si rasturnati deasupra sucul de rosii si paharul de vin. Puneti capacul si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 20 de minute (amestecati constant).
Adaugati la final usturoiul si ardeiul iute, taiate in bucatele mici si mai lasati sa fiarba doua-trei minute, dupa care opriti focul.
Puteti servi tigaia alaturi de mamaliguta. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
