Pentru a gati rapid o tigaie picanta aveti nevoie de:
-300 gr piept de pui
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 250 gr de ciuperci
- 2 rosii
- 250 gr sos de rosii
- 1 ardei iute
- 1 pahar vin alb
- sare si piper
Cum preparati tigaia picanta:
Incepeti sa taiati condimentele in ordinea in care aveti nevoie de ele: Taiati ceapa rondele, curatati ciupercile si taiati-le cubulete, la fel si ardeii grasi si rosiile. Puneti-le intr-un bol separat, iar apoi taiati in bucatele mici pieptul de pui.
Puneti ceapa la calit, pana devine usor aurie, iar apoi adaugati ciupercile, rosii si ardeii.
Intre timp, puneti intr-un bol sucul de rosii, pe care il diluati cu o lingura de apa si condimentati cu sare si piper dupa gust. La alegere, puteti adauga boia de ardei iute si putin busuioc.
Adaugati apoi carnea si rasturnati deasupra sucul de rosii si paharul de vin. Puneti capacul si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 20 de minute (amestecati constant).
Adaugati la final usturoiul si ardeiul iute, taiate in bucatele mici si mai lasati sa fiarba doua-trei minute, dupa care opriti focul.
Puteti servi tigaia alaturi de mamaliguta. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!