Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

3 retete de toamna de neratat!

3 retete de toamna de neratat!
de la 2019-10-23
3 retete de toamna de neratat!

In acest articol iti propunem 3 retete de toamna de neratat, avand in vedere ca acest anotimp superb si-a intrat complet in drepturi.


Daca vrei sa incerci ceva nou sau o combinatie inedita, regasesti mai jos 3 retete potrivite pentru toamna.
 
1. Vinete cu imam bayildi
Pentru a le realiza iti va trebuie aproximativ o ora si jumatate. Ai nevoie de 2 vinete, 2 cepe mari, 2 ardei, 1 catel de usturoi, Rosii in bulion, Ulei de masline, Ulei de argan, 100-200 g dovleac placintar, Sare, Piper, Zahar, Scortisoara, Rozmarin, Seminte de fenicul, Patrunjel. 
 
Speli bine vinetele, le cureti si le tai pe lungime, dupa care le scoti miezul folosindu-te de o lingura. Poti adauga putine sare, insa noi nu-ti recomandam acest lucru. Majoritatea vinetelor din piata deja nu mai sunt amare, asa ca poti evita clorura de natriu. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Prajesti vinetele usor in ulei de masline. Nu uita sa te asiguri ca uleiul este fierbinte inainte de a introduce vanata.
 
Acum te ocupi de ceapa, usturoi, dovleac si ardei. Le tai in bucatele marunte si le amesteci cu bulion. La aceasta textura adaugi si miezul de vinete. Adaugi putin zahar, piper, scortisoara si rozmarin.
 
Amestecul de legume se adauga acum peste uleiul de masine, se amesteca si apoi umplem vinetele cu amestecul aromat. Se adauga putin patrunjel si le punem in cuptor.
 
Fie ca il servesti cald sau rece, acest preparat iti aduce toamna in farfurie si e foarte sanatos!
 
2. Fasole simpla de toamna
O reteta pe care o poti face rapid si este super gustoasa. Ai nevoie de fasole rosie de 800 de grame, o ceapa, o bucata de dovleac, o cutie mica de rosii decojite in bulion, 2 catei de usturoi, ardei capia, un deget de radacina de ghimbir, frunze de dafin, 2 linguri de ulei, 4-5 felii nu foarte subtiri de kaiser, curry, boia de ardei dulce, cimbru si sare.
 
Calesti ceapa in putin ulei, tai kaiserul cubulete, dovleacul la fel, ardeiul il tai fasii, iar usturoiul se striveste si marunteste. Acum le calesti pe toate si adaugi putin ghimbir inainte sa le scoti din tigaie. Adaugi fasolea fara zeama si rosiile taiate cubulete. Poti adauga putina boia si cimbru pentru aroma si voila! Preparatul este gata.
 
3. Somon cu smantana si dovleac
Daca stii sa faci storceag, atunci nu-ti va foarte greu sa pui aceasta reteta in practica. Ai nevoie de 3-4 capete de somon proaspat, 1/2 telina, 2 pastarnaci, 2 morcovi, 2 cepe mari, 2 cartofi, 1 ardei gras, 1/2 dovleac, rosii sau suc de rosii, marar, ou, smantana, sare, piper.
 
Cureti bine legumele si le tai in bucatele, dar nu foarte marunt. Pui din timp aproximativ patru litri de apa la fiert in care sa incapa relaxat toate legumele. Cand incepe sa fiarba, adaugi telina, pastarnacul, morvocii si ceapa.
 
Acum e randul dovleacului si al cartifilor care sunt taiati deja in bucati mici si delicate. Adaugam si ardeiul gras! Le lasam sa fiarba aproximativ 15 minute, timp in care ne ocupam de peste. Indepartam branhiile si punem capetele de somon in oala si le lasam sa fiarba 10 minute, dupa care le punem la racorit.
 
Dezosam capetele si scaotem fiecare osisor. 
 
Pregatesti sucul de rosii si se adauga in oala, la foc domol pentru aproximativ doua ore. Cand fiertura mea sta sa fie gata, scazuta binisor si aromind a minunile dintr-insa, amesteci un ou cu smantana, si mai apoi cu zeama din oala pana se intrepatrund omogen si catifelat. Fiertura e gata! 
 
Pofta buna!
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Spune-ne opinia ta despre "3 retete de toamna de neratat!"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 - 4 =

Cele mai citite articole

Daca parintii privesc o zi plina de zapada ca pe un motiv pentru a ramane confortabil pe canapea, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Va rog puneti video sau macar poze cu fiecare exercitiu ,😭 caci asa nu se inteleg pozitile ...
Nimeni nu va fi realmente sanatos band 6 cafele pe zi, poate doar daca le bea in cescute de 50-60 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0