Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TOP 7 cele mai enervante lucruri din lume

de Viorica Ghinea la 2021-09-10
TOP 7 cele mai enervante lucruri din lume
Te-ai gandit vreodata care sunt lucrurile care te enerveaza cel mai mult? Vei fi surprinsa sa descoperi ca multe dintre acestea le pot bifa mai multi oameni pe lista lor. Dar s-ar putea sa mai afli si ca le practici si tu spre enervarea celor din jurul tau.


Asadar, iata un top 7 cele mai enervante lucruri din lume!

Cel mai enervant este cand cineva...



1. … sta in spatele tau in timp ce lucrezi

De departe unul dintre cele mai enervante lucruri este reprezentat de prezenta unei persoane in spatele tau in timp ce lucrezi. Momentul devine si mai tensionant daca se prelungeste, iar acel “cineva” este un profesor ori un sef. Poate ca totul dureaza doar cateva minute, insa va parea ca au trecut secole...


2. …  simte nevoia sa explice fiecare secventa dintr-un film

Toti avem un prieten care simte nevoia sa explice fiecare secventa din film, nu? Poate ca are farmecul lui la inceput, dar devine destul de enervant dupa o perioada. Cea mai buna modalitate de a-l opri este sa ii spui pur si simplu ca te dereanjeaza atitudinea lui.


3. … merge prea incet in fata ta

Nu este nevoie de prea multe voturi ca sa iti dai seama ca cel mai enervant lucru care se poate intampla atunci cand te grabesti este ca cineva sa mearga incet in fata ta. Provocarea devine si mai mare daca nu exista o metoda de a te strecura pe langa “inamicul momentului”.


4. … sta mult prea aproape de tine

Spatiul personal este sfant, cu atat mai mult daca ai in jurul tau persoane necunoscute. Poate fi de inteles aglomeratia, dar ce faci atunci cand este liber intr-un mijloc de transport in comun, dar cineva se incapataneaza sa stea aproape de tine? Rezista cu diplomatie daca mai ai putin si cobori, altfel cel mai bine este sa iti schimbi tu locul.


5. … te intrerupe mereu in timp ce vorbesti

Printre cele mai enervante lucruri din lume se numara si intreruperea din vorbire. Nu este usor sa treci peste un astfel de moment, mai ales daca se repeta in aceeasi conversatie. Si exista persoane care chiar daca sunt anuntate in legatura cu greseala lor, se incapataneaza sa o repete.


6. … te ignora preferand sa stea pe telefon

Tu simti ca povestesti cel mai important lucru din lume, iar cel din fata ta, in loc sa te asculte, prefera sa isi “rasfoiasca” sfidator retelele de socializare. Pana la urma, daca il plictisesti atat de mult, de ce mai iese cu tine? Evita sa iti petreci timpul cu astfel de persoane daca te fac constant sa te simti in plus.


7. … te priveste insistent

Si privirile insistente se incadreaza cu succes pe lista lucrurilor enervante. Indiferent ca este vorba despre o persoana cunoscuta ori despre una straina, starea provocata este la fel de neplacuta. Totusi, poate ca lucrurile devin mai interesante atunci cand persoana respectiva reprezinta o sursa mare de atractie.


Aceste lucruri enervante intra si in topul tau?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.93 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atractie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atitudine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0