Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu ai cheile fericirii propriului copil

Tu ai cheile fericirii propriului copil
Cu totii ne dorim aceleasi lucruri pentru copiii nostri. Vrem sa creasca mari si sa iubeasca si sa fie iubiti, sa-si urmeze visurile, sa gaseasca succesul. Dar, inainte de toate, ne dorim ca ei sa fie fericiti. Fericirea nu este inscrisa in gene. Predispozitia spre depresie si nefericire, da, dar genele sunt maleabile si pot fi rotite dupa soare.


Cercetarile arata cat se poate de clar ca un copil fericit, optimist este produsul unui mediu familial fericit si optimist, indiferent de ce mosteneste acesta. Ce poti face pentru a construi esafodajul necesar infloririi copilului tau? 
In primul rand, constientizeaza faptul ca tu joci un rol activ si felul in care tu te porti este VITAL: pentru increderea lui de sine, echilibrul lui, dezvoltarea abilitatilor si comportamentul afisat. Esti un model pentru el si aici faci si cele mai multe greseli.
Si, din pacate, aceasta nu este singura zona sensibila in care habar nu ai cum sa procedezi. Mai sunt multe alte greseli de identificat si de evitat.
Si, pentru ca esti adult si functionezi dupa reguli bine stabilite, iti propunem noi acum cele mai importante 100 de reguli din viata ta: cele ale educarii copilului.
Pentru a le respecta, trebuie, mai intai, sa le cunosti. Nu uita: copilul tau va deveni ceea ce il ajuti tu sa devina. Este un proces lung, pe parcursul caruia ai vreme sa mai indrepti din erorile comise. Insa ai grija sa nu cumva, din nestiinta, sa sapi traume in psihicul persoanei pe care o iubesti cel mai mult pe lumea asta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil fericit

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0