Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa condimentezi casnicia dupa aparitia copiilor

Cum sa condimentezi casnicia dupa aparitia copiilor
Odata ce apar copiii in peisaj, casatoria voasta nu va mai fi la fel. Gata cu iesirile in doi la ore tarzii din noapte, gata cu sexul la orice ora; veti avea mai multe scutece decat bijuterii sau cutii de bere, va veti trezi mai devreme decat ati fi crezut vreodata si noptile vor fi petrecute, cel putin in primele luni, cu bebelusul in brate. Pare un cosmar, dar nu e, desigur. Copilul este minunea voastra si pentru el trebuie sa aveti grija si de voi. Chemati pe cineva sa stea cu micutul si faceti-va timp si pentru voi doi. Desi poate parea un lucru ce poate fi amanat si este deseori trecut cu vederea, timpul petrecut in doi imediat dupa nastere este esential pentru cuplu.


Desi bebelusul poate parea cel mai important lucru din viata voasta, nu uitati de voi si de ''voi doi''. Din cand in cand, rezervati-va timp pentru partenerul de viata. Pentru a avea un copil fericit, in primul rand si casatoria voastra trebuie sa fie una fericita. In plus, atentia acordata partenerului si vietii de cuplu are efecte benefice: viata de cuplu se va imbunatati, copilul nu va suferi din cauza atentiei voastre exagerate si va invata cum functioneaza o relatie normala.

Iata cateva sfaturi si mici trucuri care te ajuta sa acorzi atentie cuplului si partenerului.

1. Nu uita de zilele speciale si fa cadouri, oricat de mici. Nu trebuie sa cheltuiesti mult, ci numai sa aratii ca nu ai uitat si ca iti pasa.

2. Iarasi, lucrurile marunte conteaza cel mai mult. Lasa-i iubitului/iubitei mesaje haioase sau ispititoare, mici semne, o bomboana cu ambalaj personalizat, o floare sau o delicatesa care ii place... numai ca sa stie ca te gandesti la ea/el. Important este sa iti cunosti bine partenerul si sa faci ceva care ii place.

3. Alegeti o zi de autoproclamata vacanta si faceti unul altuia treburile. Fa tu cumparaturile la piata si lasa-l pe el sa pregateasca ceva de mancare. Sau lasa-ti sotia sa doarma cat vrea si ai tu grija de bebelus.

4. Nu uita de surprize! Aici intra o invitatie neasteptata la pranz la un restaurant, un masaj relaxant dupa ce adorm copiii, lenjerie sexy, jucarii si mulet altele...

5. Creati un program dinainte stabilit si incercati sa il repectati: aici trebuie sa intre timpul pentru voi doi si pentru activitati in familie. Nu uita ca timpul petrecut impreuna da nastere sentimentului de unitate.

6. Da-ti intalnire cu partenerul. Daca viata ni se desfasoara conform unui program bine stabilit, de ce sa nu ne programam si o intalnire cu sotul/sotia? Astfel nu va mai putea nimeni sa se retraga dand vina pr programul incarcat. Si daca timpul petrecut impreuna era important atunci cand erati numai un cuplu, acum acest lucru devine vital.

7. Creaza momente intime, pentru ca intimitatea este arta de a-l face pe celalalt sa se simta inteles si acceptat. O simpla atingere, o privire lunga sau o imbratisare pot fi momente intime care pot care pot lega mult sotii.

(va continua)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pentru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre timp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre petrecut

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0