Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uite ce faci de-l indepartezi

Uite ce faci de-l indepartezi
Din pacate, mult prea adesea facem lucruri prin care ii indepartam pe barbati de noi. Avem in mintea noastra o lista de lucruri pe care barbatii le gresesc si care ne indeparteaza de ei, dar, doamnelor, acest drum este cu dublu sens.


1. Drama.
Aceasta este unul din primele lucruri care ii indeparteaza pe barbati. Femeile tind sa fie mai implicate in situatiile dramatice decat barbatii. Daca exagerezi in privinta unor lucruri minore, cum ar fi faptul ca nu te-a sunat inapoi in fix zece minute, il va face sa se intrebe daca relatia voastra merita. Nu incerca sa faci din tintar armasar. Cauta mai bine solutii.
2. Posesivitate.
Il verifici in mod constant? Daca da, ar fi bine sa te dai un pas in spate. Cand barbatii primesc prea multe mesaje cu „Unde esti?”, se enerveaza. Nu vor sa fie in relatie cu mama lor. Poate crezi ca ai grija de el, dar el are impresia ca nu ai incredere in el sau, si mai rau, ca incerci sa-l controlezi.
3. Faci pe neajutorata.
Din nefericire, cu toate am facut asta cel putin o data. Unii barbati cred ca esti simpatica la prima imbujorare. De parca am avea nevoie de ei sa ne ajute, sa ne invete, sa fie cu noi. Dar asta te va duce la un deznodamant nedorit. El poate simti ca profiti de el sau nu esti capabila sa ai grija de tine, de el si de tine... 
4. Te agati de el.
Un barbat are nevoie de spatiul lui personal. De cat de mult spatiu, asta variaza. Unii cred ca esti prea agatata de el daca luati masa impreuna de cateva ori pe saptamana, altii insa se simt sufocati daca esti mereu langa el. Daca vede ca il lasi sa respire, va aprecia gestul si va incerca sa-si faca rost de timp pe care sa ti-l aloce.
5. Traiesti in trecut.
Este in regula sa-i impartasesti evenimente din propriul trecut, dar nu trai numai acolo. Nu il compara cu un amor fugitiv din trecut, nu te compara nici pe tine cu cea care ai fost si uita de neintelegerile voastre. 
6. Lipsa de onestitate.
Uram sa fim mintite. Atunci noi de ce o facem? Nu ne protejeaza relatia, ci, din contra, o distruge, comunicarea este cheia unei relatii, asa ca nu exista nicio justificare pentru gestul de a spune lucruri in care nu credem. Ti-amintesti cand i-ai spus ca te dai in vant dupa camasa cu dungi pentru a-i face pe plac? Ei, acum o vezi zilnic. E bine?
7. Vrei sa detii controlul absolut.
Sa fii tu cea care poarta pantalonii in relatie. Voi trebuie sa colaborati, sa aveti fiecare cuvantul decisiv in domeniile care vi se potrivesc. Nu deveni obsedata in privinta puterii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0