Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde sa ascunzi cadourile Mosului

Unde sa ascunzi cadourile Mosului
Sarbatoarea Craciunului se apropie si probabil ca deja ai cumparat cadourile pentru cei dragi. Daca pentru adulti nu ai de ce sa iti faci griji, copiii cu siguranta vor dori sa dezlege misterul lui Mos Craciun si vor incepe sa caute prin toata casa. Iata cateva idei de locuri in care sa ascunzi cadourile...


Podul casei. E prafuit si infricosator, asa ca sunt sanse minime ca cei mici sa se duca acolo. Nu uita sa bagi cadourile in pungi de plastic negre, pentru ca praful sa nu se aseze pe ele.
Dulapul de lenjerie. Nici un copil, mai ales baietii, nu vor vrea sa cotrobaiasca prin dulapul cu lenjerie al parintilor lor.
Valize. Daca esti pasionata de calatorii, precis ai si o mare valiza pe undeva prin debara. Foloseste-o pentru a ascunde cadourile.
La vedere. Ascunzatorile cele mai bune sunt cele in care nimeni nu s-ar gandi ca poate fi ascuns ceva; si ce loc mai bun este, decat undeva sub privirile tuturor? Aseaza cadourile in cutii mari, lipeste-le cu scoci si pune-le etichete obisnuite: carti vechi, pulovere, reviste, etc.
Sub pat. Ascunde cadourile intr-o punga mare de gunoi si ascunde-le sub pat; ai grija sa nu fie singurele. E ocazia perfecta sa mai strangi din hainele vechi si sa le pui la pastrat alaturi de cadouri.
Masina. Pana la Craciun, pastreaza cadourile in portbagajul masinii. Atata timp cat copiii nu vor privi in spate, nu vor fi probleme. Daca nu simti ca e suficient, baga cadourile in cutii vechi, cu care copilul este obisnuit.
Cosul de rufe murdare. Daca ai un cos mare de rufe, ascunde cadourile in pungi negre de plastic, baga-le la fundul acestuia si apoi acopera-le cu haine murdare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ascunde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0