Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa slabesti in regim de urgenta? Iata alimentele pe care sa le elimini de astazi!

de Sunt Fericita la 2014-06-02
Vrei sa slabesti in regim de urgenta? Iata alimentele pe care sa le elimini de astazi!
Te intrebi de ce ai in continuare un numar prea mare de kilograme? POate ca nici nu mai ai rabdare sa te urci pe cantar pentru ca anticipezi o situatie frustranta. Ai ramas la acelasi numar de kilograme sau chiar ai intrecut masura.




Iata ce sa nu mai mananci de astazi:

1. Ulei!
Prajesti in ulei, calesti in ulei, pui ulei si la ciorba si chiar la supa de pui cu taitei. Pui un pic de ulei si la puree-ul de cartofi si pui si in salata. Si mananci salata in fiecare zi, insa este naclaita de ulei.

Corpul are nevoie sa se curete pentru a putea absorbi nutrientii necesari. Nu ii dai voie sa se insanatoseasca daca nu il ajuti sa respire si nu are cum sa respire daca este inecat in sos si ulei.

2. Carnea in exces! Din pacate, mancam din ce in ce mai multa carne si acest lucru nu ne face niciun bine. Ne pune sanatatea in pericol, alaturi de sanatatea celor mici, a copiilor nostri.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu doar carnea grasa ingrasa, ci si pieptul de pui, carnea de vaca, carnea de rata sau de prepelita. Consumata in cantitati prea mari, carnea nu aduce niciun beneficiu organismului.

3. Lactate prea grase si prea multe. Tot ce e mult strica. Si tot ce vine la pachet cu prea multa grasime nu are cum sa ne ajute sa slabim. La un simplu calcul, sanatosul unt intins pe paine, alaturi de lapte gras si un pahar mare de kefir poate sa fie un adevarat soc pentru organism. Daca la micul dejun mai adaugi si un pic de sunculita, paine, gem si un suc de fructe, deja este blocaj in toata regula.


4. Zahar. Zaharul este pretutindeni si nu poate fi evitat prea usor. Se gaseste in foarte multe produse, de la paine si iaurt, pana la conserve de legume si sosuri. Cititi etichetele si eliminati produsele care incearca sa va pacaleasca.


Aparent, acest 4 produse mentionate mai sus par cunoscute pentru riscul de a adauga kilograme in plus. Cunoastem regulile, insa cat de res le respectam?

Poate aici se afla sursa problemei!

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0