Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta inainte de Craciun - cum sa slabesti rapid si sanatos

de Sunt Fericita la 2018-12-05
Dieta inainte de Craciun - cum sa slabesti rapid si sanatos
Se apropie sarbatorile si mai este foarte putin timp pana cand ne vom bucura de preparatele special pregatite pentru perioada Craciunului. Daca vrei sa slabesti rapid trei kilograme pentru a fi in forma de sarbatori, atunci iti recomandam dieta de Craciun. Iata in ce consta si ce trebuie sa mananci!


De sarbatori trebuie sa fii in forma, motiv pentru care ar fi ideal sa pierzi cateva kilograme inainte de Craciun. Iti recomandam o dieta usor de tinut, fara sa te chinui si mai ales fara sa te infometezi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti o dieta echilibrata pe baza de alimente sanatoase, lichide si mai ales sport.
 

Cum se tine dieta de Craciun


In primul rand este important de stiut ca dieta de Craciun iti permite sa mananci carne usoara precum carnea de pui, curcan, peste la gratar ori gatit la cuptor. Pe langa acestea, ai voie sa mananci fructe de orice fel, legume, dar si leguminoase precum naut, mazare si supa crema. Este o cura care iti permite sa iti detoxifici organismul si sa slabesti intr-un stil sanatos. 
 
Ce este interzis in dieta de Craciun
 
Important de retinut faptul ca nu ai voie sa consumi mai mult de 1.200 de calorii pe zi, iar portiile de mancare nu trebuie sa contina mai mult de 200 de grame de carne ori proteine. Sunt interzise alimentele semiprocesate, congelate sau produsele de tip fast-food. De asemenea, este recomandat sa nu mai mananci nimic inainte cu 4 ore de somn pentru a se digera alimentele consumate.
 
Iata cum poate arata meniul tau pentru o zi de dieta
 
Mic dejun: Poti incerca cereale integrale impreuna cu lapte vegetal sau un smoothie pe care sa il prepari dintr-o banana, cateva fructe de padure, nuci sau migdale. De asemenea, poti incerca un mic dejun format dintr-un iaurt usor impreuna cu cateva afine si zmeura.
 
Pranz. Poti savura o salata delicioasa din branza de vaci, rosii, castraveti, porumb si ton, dar si varianta unei supe creme de linte sau un piept de curcan la gratar impreauna cu o salata de varza alba. O alta idee de pranz poate fi o supa de legume impreuna cu o salata greceasca.
 
Cina. Pentru cina, daca alegi carnea, incearca o portie de carne slaba precum peste la cuptor sau piept de pui la gratar impreuna cu o salata de legume. 
 
Drept gustare poti incerca fructe uscate, atentie nu fructe confiate deoarece acestea contin o cantitate ridicata de zahar, dar si o mana de migdale, nuci sau caju neprajite si nesarate ori un fruct la alegere. 
 
Consuma cel putin 2 litri de lichide pe zi pentru a-ti purifica organismul si nu uita sa faci miscare in fiecare zi cel putin 30 de minute. Fie ca faci sport acasa sau la sala ori doar alegi sa te plimbi pentru 30 de minute.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.79 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0