Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta indiana sau cum sa slabesti rapid

de Sunt Fericita la 2020-01-03
Dieta indiana sau cum sa slabesti rapid
Dieta indiana este una dintre cele mai cautate metode de slabit ale anului si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus rapid si fara prea mult stres la capitolul alimentatie.


Dieta indiana este o dieta vegetariana care a oferit rezultate pentru mai multe persoane pana acum. Unele femei care au incercat acest stil de a manca au raportat si pierderi in greutate de pana la 1 kilogram pe zi. Este o cifra uimitoare, insa trebuie sa fim atente la faptul ca fiecare metabolism functioneaza diferit. In cazul in care nu observi rezultate imediat, e important sa continui si sa ai grija de tot ceea ce ingerezi.
 
Dieta indiana are un calendar sugerat de 7 zile in care nu te vei atinge deloc de carne si va trebui sa bei minimum 10 pahare de apa pe zi. In plus, este recomandat sa nu consumi deloc alcool cu cateva zile inainte de a te apuca de aceasta dieta.
 
Totodata, dieta indiana nu se poate adresa celor care au probleme de sanatate (chiar si cele mai simple) sau care urmeaza un anumit tratament. Daca ai anumite dubii, atunci poti sa te adresezi unui medic. Inainte de a-ti dori sa slabesti, ocroteste-ti sanatatea!
 
Succesul oricarei diete consta in cantitatea de alimente consumate si de aportul lor caloric. Este stiut faptul ca unele, desi consumate in cantitati mai mici, contin mai multe substante hranitoare decat altele, chiar daca se consuma in cantitati mult mai mari.
 
Dieta indiana. Ziua 1
Prima zi este intotdeauna grea, indiferent de metoda pe care o alegi pentru a slabi. Important e ca te-ai decis sa faci acest lucru si ti-ai asumat o astfel de provocare benefica vietii tale.
 
Poti consuma orice fel de fruct, in afara de struguri, banane, litchi si manga. Atentie, le poti consuma in orice cantitate. Expertii in nutritie, insa, recomanda sa fie preponderent consum de pepene, lime, portocale, mere, capsuni si pepene galben.
 
Este exclus sa le faci smoothie sau suc! Spala-le, curata-le si mananca-le in starea lor naturala.
 
Dieta indiana. Ziua 2
Si aceasta este o zi de vegetale. Ai voie sa mananci numai si numai legume. Poti sa mananci legume pana nu mai poti, pana cand te simti satula. Important este sa fie fierte sau crude! Ba chiar poti sa iti incepi ziua cu un cartof fiert peste care sa pui un varf de cutit de unt (adica extrem de putin!). Ar trebui sa fie suficient ca sa ai necesarul de carbohidrati pentru o zi intreaga. Dar dupa acest mic dejun de “rasfat”, toate legumele vor fi doar fierte sau crude! Un singur cartof pe zi e suficient. Nu manca mai multi. 
 
Dieta indiana. Ziua 3
Aici combini ziua 1 cu ziua 2 pentru dieta indiana sa isi intre in rol. Fructele crude si proaspete, iar legumele (nu cartofi!) fierte sau crude pot fi consumate fara niciun stres. Va trebui, totusi, sa bei si multa apa. Trebuie sa consumi minimum 2,5 litri de apa plata curata si proaspata.
 
Dieta indiana. Ziua 4
Azi poti manca banane! Chiar pana la sase dintre ele! Si, surpriza, poti bea 4 pahare de lapte. Bananele iti vor furniza potasi si sodiu, elemente necesare pentru un organism sanatos. Pe langa aceste banane, ziua poate fi incheiata cu o supa diluata de ardei, ceapa, usturoi si rosii.
 
Dieta indiana. Ziua 5
E ziua in care poti manca rosii, varza si branza de vaci proaspata. Ai voie si bucati de soia. Daca ai chef, fa-ti o supa din toate aceste ingrediente si bea-o. Bea din ce in ce mai multa apa!
 
In aceasta zi poti sa mananci pana la maximum 6 rosii, dar trebuie sa cresti consumul de apa cu un sfert fata de cum beai pana acum. 
 
Dieta indiana. Ziua 6
Este identica cu ziua 5. Nici mai mult, nici mai putin fata de ce ai mancat ieri. Nu uita de apa!
 
Dieta indiana. Ziua 7
Ultima zi este esentiala. Acum poti bea un suc de fructe proaspete, manca o cana de orez brun simplu sau in combinatie cu alte legume.
 
Organismul tau reactioneaza acum diferit la ceea ce mananci, asadar incearca sa te abtii de la mancaruri grase sau copioase. 
 
Pastreaza acest stil de viata simplist in masura in care poti si te vei pastra intr-o forma de invidiat!
 
Noi iti tinem pumnii sa reusesti!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit rapid

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0