Ingrediente:
- 8 linguri de unt topit;
- 60 ml smantana;
- 300 g zahar;
- 2 oua;
- 200 g faina;
- un praf de sare;
- o lingurita esenta de migdale;
- 70 g migdale maruntite.
Cum se prepara tarta cu migdale:
Intr-un bol incapator se amesteca untul cu smantana si zaharul. Adauga ouale pe rand si amesteca bile cu telul pana se incorporeaza. Se pune apoi faina treptat, sarea si esenta de migdale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (de preferat rotunda, cu fund detasabil) se pune compozitia pregatita anterior iar deasupra se presara migdale maruntite.
Se lasa la cuptor 30-40 de minute pana se rumeneste.
Sursa: food52.com
Foto: www.bakers.co.za
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

		
 Categorii
 
	










