Ingrediente:
- 8 linguri de unt topit;
- 60 ml smantana;
- 300 g zahar;
- 2 oua;
- 200 g faina;
- un praf de sare;
- o lingurita esenta de migdale;
- 70 g migdale maruntite.
Cum se prepara tarta cu migdale:
Intr-un bol incapator se amesteca untul cu smantana si zaharul. Adauga ouale pe rand si amesteca bile cu telul pana se incorporeaza. Se pune apoi faina treptat, sarea si esenta de migdale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (de preferat rotunda, cu fund detasabil) se pune compozitia pregatita anterior iar deasupra se presara migdale maruntite.
Se lasa la cuptor 30-40 de minute pana se rumeneste.
Sursa: food52.com
Foto: www.bakers.co.za
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
