Ingrediente:
- 8 linguri de unt topit;
- 60 ml smantana;
- 300 g zahar;
- 2 oua;
- 200 g faina;
- un praf de sare;
- o lingurita esenta de migdale;
- 70 g migdale maruntite.
Cum se prepara tarta cu migdale:
Intr-un bol incapator se amesteca untul cu smantana si zaharul. Adauga ouale pe rand si amesteca bile cu telul pana se incorporeaza. Se pune apoi faina treptat, sarea si esenta de migdale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (de preferat rotunda, cu fund detasabil) se pune compozitia pregatita anterior iar deasupra se presara migdale maruntite.
Se lasa la cuptor 30-40 de minute pana se rumeneste.
Sursa: food52.com
Foto: www.bakers.co.za
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!