Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucruri pe care le faci, dar care nu te fac fericita

de Sunt Fericita la 2019-06-13
Lucruri pe care le faci, dar care nu te fac fericita
Cu totii cautam fericirea, insa, fara sa ne dam seama, facem anumite gesturi care ne aduc nefericirea. Desi, aparent, par lucruri pozitive, acestea ne nelinistesc, ne frustreaza si chiar ne fac sa fim nefericiti.


Zilnic facem o multime de actiuni care, fara sa ne dam seama, ne intristeaza pe moment ori ne provoaca stari de agitatie si iritabilitate. Chiar daca le facem cu scopul de a ne destinde ori de a mai afla noutati, pe termen lung, aceste lucruri ne afecteaza psihicul si implicit starea de dispozitie. Iata care sunt lucrurile pe care le faci aproape zilnic, dar care te fac nefericita. 

 
Nu iti petreci intr-un mod productiv timpul liber. Daca ai prea mult timp liber si ti-l petreci intotdeauna in casa, fara sa faci nimic, atunci acest lucru te face nefericita. Algei sa irosesti timp pretios din viata ta cand ai putea face o multime de alte lucruri care sa te faca fericita cu adevarat. Gandeste-te mai atent la asta si incearca sa iti organizezi un prgram, astfel incat sa fii mai energica si mai productiva.

 
Nu accepti complimentele oamenilor din jur. Daca orice compliment pe care il primesti de la oamenii din jurul tau te face sa te enervezi si sa te stresezi mai rau, atunci inseamna ca nu ai incredere in tine si esti nefericita. Oamenii te complimenteaza tocmai pentru a te felicita pentru realizarile tale, iar asta ar trebui sa te faca mandra si sa iti creasca increderea. Accepta complimentele oamenilor din jur si incearca intotdeauna sa le raspunzi in aceeasi nota pozitiva si vei vedea ca starea de spirit ti se va imbunatati considerabil.

 
Cheltui prea multi bani pe obiecte care nu iti sunt de folos. Nu spune nimeni ca nu trebuie sa te ingrijesti, insa atunci cand cumperi o multime de produse de ingrijire, fara sa ai nevoie de ele, nu inseamna ca esti mai fericita. Ar trebui sa te simti bine in pielea ta fara sa arunci sume mari de bani pe produse de infrumusetare. Renunta la lucrurile materiale si incearca sa iti gasesti fericirea in lucruri marunte care iti aduc cu adevarat fericirea.

 
Te gandesti prea mult la bani. Daca discuti constant despre bani, atunci aceasta poate fi cauza nefericrii tale. Cheltuielile exagerate, dar si gandul la situatia financiara iti poate creste nivelul de stres, iar acest lucru te poate face nefericita. 

 
Urmaresti prea mult activitatea altora de pe Instagram. Chiar daca ti se pare ca te deconectezi de la treburile zilnice atunci cand intri pe retelele de socializare, de fapt, iti faci mai mult rau decat bine. Este foarte bine sa pastrezi legaturile cu prietenii pe Instagram sau Facebook, insa atunci cand te lasi afectata de ceea ce vezi pe profilul lor, este deja prea mult. Vei ajunge la concluzia ca viata lor este mult mai buna si frumoasa decat a ta, iar acest lucru te va intrista si mai mult.

 
Asadar, reununta sa iti mai petreci timpul stand singura si trista in casa. Bucura-te mai mult de oamenii din jurul tau, iesi la plimbare, mananca desertul preferat si deconecteaza-te de la lumea imaginara de pe retelele de socializare.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0