Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 alimente care te ajuta sa scapi de celulita

de Sunt Fericita la 2015-07-03
5 alimente care te ajuta sa scapi de celulita
Celulita este complet inestetica, iar in sezonul de vara devine chiar greu de suportat. In ciuda eforturilor disperate de a slabi sanatos si de a preveni aceasta afectiune, tot mai multe femei resimt efectele celulitei.


In cele mai multe cazuri, celulita se formeaza pe copase, fese si abdoment si este intalnita in randul celor mai multe femei, insa devine mai evidenta pe masura ce inaintam in varsta.

Celulita se dezvolta ca uemare a procesului de stocare a grasimilor sau este influentata de mai multi factori alimentari sau hormonali.

Iata care sunt alimentele naturale care te ajuta sa scapi de celulita:

Ciresele: Fructele ideale ale sezonului de vara, ciresele au un continut scazut de calorii si au efect diuretic, asadar impiedica retinerea apei in organism si contribuie la topirea celulitei din diferitele zone ale corpului.

Telina: Alimentul natural pe care il poti cultiva in propria gradina, telina are efecte diuretice si este o gustare ideala intre mese.

Rosiile: Nutrientii pe care ii contine - zinc, betacaroten, magneziu si potasiu, ajuta la mentinerea unei siluete de invidiat si contribuie la reducerea celulitei vizibile.

Fructe de padure: Sunt fructele care stimuleaza metabolismul si ajuta la mentinerea siluetei, fiind bogate in fibre, flavonoide si minerale. Sunt un remediu bun pentru reducerea celulitei inestetice.

Spanacul: Spanacul este bogat in vitamine din complexul B si minerale si are un rol important in prevenirea si tratarea celulitei.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.47 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0