Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos

Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos
Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos

Daca aveti pofta de un desert gustos si sanatos, va recomandam o reteta care se prepara foarte usor: batoane cu ciocolata si nuca de cocos. Toate ingredientele sunt necesare pentru pentru o tava de 16x32 cm.


Pentru blat:

- 10 curmale;
- 4 linguri de cacao;
- o lingurita de vanilie;
- 110 g nuci;
- un varf de cutit de sare.

Pentru stratul de nuca de cocos:

- 130 g nuca de cocos;
- 2 linguri de miere;
- 40 g faina de migdale;
- 70 ml ulei de cocos.

Pentru galzura de ciocolata:

- 3 linguri unt de cacao;
- 3 linguri de ulei de cocos;
- 2 linguri de pudra de cacao;
- o lingurita de miere.

Modalitate de preparare:

Toate ingredientele pentru blat se pun intr-un blender si se mixeaza cateva secunde pana se obtine o compozitie omogena. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt de intinde compozitia si se preseaza cu o lingura.

Separat, se amesteca ingredientele pentru stratul de nuca de cocos si se adauga peste compozitia din tava. Se da compozitia la congelator.

Uleiul de cocos si untul de cacao se amesteca cu mierea si cu pudra da cacao. Se scoate tava din congelator si se imprastie ciocolata cu o lingura. Tava se mai lasa la congelator pentru 20 de minute, apoi desertul se taie cubulete.


Sursa articol si sursa foto: livinghealthywithchocolate.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca de cocos

Spune-ne opinia ta despre "Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos"



8 + 8 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
O piele mai tanara mentinuta pana la o varsta inaintata este visul oricarei femei. Poti invinge ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0