Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Falafel preparat acasa: Este gata in 30 de minute!

Falafel preparat acasa: Este gata in 30 de minute!
de la 2014-07-21
Falafel preparat acasa: Este gata in 30 de minute!

Cine nu a mancat niciodata, ar trebui sa incerce. Este vorba despre una dintre cele mai delicioase preparate cu putinta. Iata si cum sa preparam cel mai gustos falafel cu putinta.


Pentru inceput, va spunem ca falafel se prepara din chiftele de naut, bagate in lipie libaneza, alaturi de rosii si un sos de iaurt.

Ingrediente:

100 de grame de naut
1 lingura de bulgur lasat la hidratat
o legatura de patrunjel
jumatate de legatura de ceapa verde
condimente
ulei de masline
200 de grame de iaurt
5 catei de usturoi

Nautul se fierbe timp de 2-3 ore, dupa ce a fost lasat de cu o seara in urma la hidratat. Cand este aproape gata, adaugam bulgurul si lasam totul acoperit, in apa in care a fiert nautul.

Separat, tocam marunt ceapa verde, patrunjelul si amestecam condimentele.

Cand amestecul de naut si bulgur este rece, il pasam la blender si apoi il mixam impreuna cu ceapa, uleiul, patrunjelul si condimentele.

Va rezulta o pasta destul de groasa. Nu trebuie sa curga, ci sa se poata modela sub forma unor bile asemanatoare cu chiftelele noastre.

Intr-un vas yenna adaugam chiftelele si dam la cuptor pana cand sunt rumenite.

Separat, preparam un sos de iaurt, cu patrunjel, usturoi si putina sare. Sosul se adauga in strat gros peste lipia libaneza. Adaugam rosiile taiate felii subtiri si cate o chiftea pe fiecare felie.

Se ruleaza lipia si se serveste totul cat mai cald.

In loc de rosii puteti sa folositi castraveti.

Pofta buna!

sursa foto: www.abeautifulmess.com






Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Spune-ne opinia ta despre "Falafel preparat acasa: Este gata in 30 de minute!"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 2 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Falafel preparat acasa: Este gata in 30 de minute!"

gheorghe ion @ 26-Iul-2014
"FALS,CHIFTELE DIN NAUT DA,DAR NU FALAFEL."

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0