Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri

17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri
Fiecare gospodina doreste sa se remarce in fata familiei si a prietenilor cu cele mai gustoase prajituri.


Deserturile cu adevarat sanatoase sunt cele facute in casa, iar reusita lor presupune respectarea tuturor amanuntelor. Unele secrete poate deja le stiti, altele vi le voi dezvalui in cele ce urmeaza:
1. Cuptorul trebuie incins cu cel putin 10 - 15 minute inainte de a introduce tava la copt.
2. Nu se deschide cuptorul in prima perioada a coacerii.
3. Albusurile se bat usor daca ouale sunt proaspete si reci. Inainte de a le bate adaugati un varf de cutit de sare.
4. Ouale de rata nu sunt bune pentru prajituri, albusul lor e foarte gras si nu se bate spuma.
5. Verifica daca prajitura s-a copt cu ajutorul unei scobitori. Inainte de a scoate prajitura din cuptor, se inteapa cu o scobitoare pentru a controla daca este bine coapta. In cazul in care se lipeste aluatul de scobitoare, aceasta arata ca inca nu este gata, daca scobitoarea iese fara nici o urma de aluat, inseamna ca s-a copt.
6. Pentru un aluat moale si afanat folositi la dizolvarea drojdiei zer in loc de lapte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar - INVATATORI


Lucrarea este adresata invatatorilor institutorilor profesorilor din invatamantul primar Culegerea de Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar contine 25 de modele REZOLVATE dupa modelul subiectelor oficiale create de M E C perfect adaptate cerintelor programei de examinare   Testele respecta...

Oferta Speciala
valabila 48h

7. Amoniacul alimentar se dizolva intr-o lingura de lapte inainte de a se pune in compozitie.
8. Glazura tortului va fi neteda daca se inmoaie cutitul cu care se va intinde in apa clocotita.
9. O prajitura cu crema se taie frumos daca se inmoaie lama cutitului in apa rece la fiecare felie.
10. Daca puneti prajitura intr-o tava normala, va trebui sa folositi obligatoriu hartie de copt, iar daca tava este de teflon, atunci trebuie unsa cu unt si tapetata cu faina.
11. Daca nu va ajunge faina pentru prajituri, o puteti inlocui cu amidon de cartofi.
12. Prajiturile se lasa sa se raceasca in forma.
13. Inainte de a fi folosite, stafidele se spala si se tin la inmuiat in lapte sau rom.
14. Un pachet de praf de copt se poate inlocui cu o lingurita de bicarbonat stins cu 100 g iaurt;
15. Nucile si alunele sunt mai gustoase daca inainte de folosire le prajim la cuptor.
16. Putina sare in creme si aluaturi accentueaza gustul de dulce .
17. Prajiturile se coc mai bine in tavi de teflon decat in cele emailate.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 53 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajituri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amoniac

Spune-ne opinia ta despre "17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 7 =

Cele mai citite articole

Telina este un aliment care nu trebuie sa lipseasca din casa ta! Iata cum te ajuta si ce efecte ...
Sa mergi zilnic la birou poate fi o provocare din punct de vedere al incaltamintei. De cate ori ...
Vrei sa ai un adolescent responsabil? Iata cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le faci!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Mă interesează toate informațiile referitoare la dietă și viață sănătoasă.
Prima data sa-l citesc
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0