Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri

17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri
17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri

Fiecare gospodina doreste sa se remarce in fata familiei si a prietenilor cu cele mai gustoase prajituri.


Deserturile cu adevarat sanatoase sunt cele facute in casa, iar reusita lor presupune respectarea tuturor amanuntelor. Unele secrete poate deja le stiti, altele vi le voi dezvalui in cele ce urmeaza:
1. Cuptorul trebuie incins cu cel putin 10 - 15 minute inainte de a introduce tava la copt.
2. Nu se deschide cuptorul in prima perioada a coacerii.
3. Albusurile se bat usor daca ouale sunt proaspete si reci. Inainte de a le bate adaugati un varf de cutit de sare.
4. Ouale de rata nu sunt bune pentru prajituri, albusul lor e foarte gras si nu se bate spuma.
5. Verifica daca prajitura s-a copt cu ajutorul unei scobitori. Inainte de a scoate prajitura din cuptor, se inteapa cu o scobitoare pentru a controla daca este bine coapta. In cazul in care se lipeste aluatul de scobitoare, aceasta arata ca inca nu este gata, daca scobitoarea iese fara nici o urma de aluat, inseamna ca s-a copt.
6. Pentru un aluat moale si afanat folositi la dizolvarea drojdiei zer in loc de lapte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania


De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...

Oferta Speciala
valabila 48h

7. Amoniacul alimentar se dizolva intr-o lingura de lapte inainte de a se pune in compozitie.
8. Glazura tortului va fi neteda daca se inmoaie cutitul cu care se va intinde in apa clocotita.
9. O prajitura cu crema se taie frumos daca se inmoaie lama cutitului in apa rece la fiecare felie.
10. Daca puneti prajitura intr-o tava normala, va trebui sa folositi obligatoriu hartie de copt, iar daca tava este de teflon, atunci trebuie unsa cu unt si tapetata cu faina.
11. Daca nu va ajunge faina pentru prajituri, o puteti inlocui cu amidon de cartofi.
12. Prajiturile se lasa sa se raceasca in forma.
13. Inainte de a fi folosite, stafidele se spala si se tin la inmuiat in lapte sau rom.
14. Un pachet de praf de copt se poate inlocui cu o lingurita de bicarbonat stins cu 100 g iaurt;
15. Nucile si alunele sunt mai gustoase daca inainte de folosire le prajim la cuptor.
16. Putina sare in creme si aluaturi accentueaza gustul de dulce .
17. Prajiturile se coc mai bine in tavi de teflon decat in cele emailate.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.11 din 5 - 40 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajituri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amoniac

Spune-ne opinia ta despre "17 sfaturi pentru a pregati cele mai bune prajituri"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 + 10 =

Cele mai citite articole

Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Incerci sa slabesti, insa nu reusesti? Atunci inseamna ca ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...
Consumul de ton ofera numeroase beneficii pentru sanatate, printre care - reducerea tulburarilor ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0