Ingrediente pentru chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi:
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 300 g ciuperci
- patrunjel
- 4 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- condimente dupa gust
Modalitate de preparare: chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi
Spalati cartofii bine si apoi ii puneti la fiert. Apoi ii decojiti si incercati sa ii pisati, ca pentru piure.
Curatati ciupercile de coaja (daca sunt proaspete) si taiati-le rondele. Dati ceapa prin razatoare si taiati patrunjelul marunt.
Amestecati-le pe toate in acelasi vas, adaugati faina, pesmetul, patrunjelul si condimentele. Formati apoi chiftelutele in faina si punteti-le la prajit in ulei.
Pregatiti o garnitura de legume si aveti o masa de post delicioasa!
Pofta buna!
Iata un meniu de post pentru o saptamana din Postul Craciunului >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.05
din 5
- 71 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!