Ingrediente pentru chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi:
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 300 g ciuperci
- patrunjel
- 4 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- condimente dupa gust
Modalitate de preparare: chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi
Spalati cartofii bine si apoi ii puneti la fiert. Apoi ii decojiti si incercati sa ii pisati, ca pentru piure.
Curatati ciupercile de coaja (daca sunt proaspete) si taiati-le rondele. Dati ceapa prin razatoare si taiati patrunjelul marunt.
Amestecati-le pe toate in acelasi vas, adaugati faina, pesmetul, patrunjelul si condimentele. Formati apoi chiftelutele in faina si punteti-le la prajit in ulei.
Pregatiti o garnitura de legume si aveti o masa de post delicioasa!
Pofta buna!
Iata un meniu de post pentru o saptamana din Postul Craciunului >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
