Ingrediente pentru chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi:
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 300 g ciuperci
- patrunjel
- 4 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- condimente dupa gust
Modalitate de preparare: chiftelute de post, cu ciuperci si cartofi
Spalati cartofii bine si apoi ii puneti la fiert. Apoi ii decojiti si incercati sa ii pisati, ca pentru piure.
Curatati ciupercile de coaja (daca sunt proaspete) si taiati-le rondele. Dati ceapa prin razatoare si taiati patrunjelul marunt.
Amestecati-le pe toate in acelasi vas, adaugati faina, pesmetul, patrunjelul si condimentele. Formati apoi chiftelutele in faina si punteti-le la prajit in ulei.
Pregatiti o garnitura de legume si aveti o masa de post delicioasa!
Pofta buna!
Iata un meniu de post pentru o saptamana din Postul Craciunului >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
