Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz

3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz
de la 2019-02-01
3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz

Inceputul primaverii este momentul ideal pentru o cura scurta de detoxifiere. Am trecut de perioada sarbatorilor de iarna, de momentele in care mesele erau incarcate de mancaruri grele, iar acum recomandarea specialistilor in nutritie sunt supele. Iata trei supe pe care le poti gati pentru pranz!


3 Supe cu efect detoxifiant
 

Organismul are nevoie ocazional de tratamente detoxifiante tocmai pentru se curata si pentru a elimina toxinele acumulate. O cura de detoxifiere nu inseamna sa faci greva foamei, ci sa consumi legume proaspete de sezon. Iti recomandam trei supe detoxifiante de sezon pe care le poti incerca intr-o cura de detox timp de trei zile.
 
Supa cu broccoli, spanac si ghimbir
Ingrediente: o ceapa tocata, un catel de usturoi, o lingura de ulei de masline, o bucata de ghimbir de aproximativ 2,5cm, 4 florete de broccoli, 250 gr de spanac, 3 bucati de pastarnac, 2 bucati de telina taiate bucati, o legatura de patrujel, o lamaie, sare si piper.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h
Mod de preparare. Se pune uleiul de masline intr-o oala la incins, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, ghimbirul, broccoli-ul, pastarnacul, telina, spanacul si patrunjelul la calit pentru cateva minute. Se adauga apa peste ingrediente si se lasa la fiert pentru aproximativ 15 minute, pana in momentul in care legumele s-au inmuiat. Dupa ce au fiert, pune toate legumele in blender si mixeaza-le impreuna cu zeama in care au fiert si adauga sare si piper dupa gust. Poti adauga acum si putina zeama de lamaie.
 
Supa de praz si ridichii
Ingrediente: 350 gr de ridichi, 3 cartofi taiati cubulete, 2 legaturi de praz taiate, 2 linguri de unt, o cana de lapte, 900 ml supa de pasare, sare si piper.
 
Mod de preparare: Se topeste untul intr-o oala, dupa care se adauga toate legumele si se lasa cateva minute la calit. Dupa asta, adauga supa de pasare si lasa legumele sa fiarba pana se inmoaie. Dupa ce au fiert, pune-le in blender si mixeaza-le . Poti subtia supa crema cu putin lapte si poti adauga sare si piper dupa gust.
 
Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie
Ingrediente: 2 sfecle rosii taiate in cubulete, un morcov taiat bucati, 4 cani de apa, o ceapa si jumatate tocata, ¼ coriandru proaspat, 2 catei de usturoi, 3 linguri de fulgi de nuca de cocos, 1/ ulei de cocos, ½ lingurita de sare, ¼ lingurita de piper. 
 
Mod de preparare: Se pune apa la fiert si se adauga pe rand toate legumele impreuna cu toate mirodeniile. Totul trebuie sa fiarba pentru apriximativ 30 de minute, pana in momentul in care sfecla s-a inmuiat. Pune totul intr-un blender si mixeaza ingredientele pana in momentul in care obtii un piure. Poti adauga apa in care au fiert legumele pentru a subtia supa.
 
Pofta buna!

Sursa foto: pixabay.com.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

    Spune-ne opinia ta despre "3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    3 + 7 =


    Ce au spus ceilalti utilizatori despre "3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz"

    Petre Pompilia @ 07-Feb-2019
    "La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei de cocos?: 1 ulei de cocos Multumesc"

    Cele mai citite articole

    In general, interviurile pot fi foarte stresante.
    Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
    Calatoriile nu sunt numai despre a vedea diferite locuri din lume si a cunoaste alte culturi, ci ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
    Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
    foarte interesant
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0