Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz

de Camelia Diaconu la 2019-02-01
3 Supe detoxifiante ideale pentru pranz
Inceputul primaverii este momentul ideal pentru o cura scurta de detoxifiere. Am trecut de perioada sarbatorilor de iarna, de momentele in care mesele erau incarcate de mancaruri grele, iar acum recomandarea specialistilor in nutritie sunt supele. Iata trei supe pe care le poti gati pentru pranz!


3 Supe cu efect detoxifiant
 

Organismul are nevoie ocazional de tratamente detoxifiante tocmai pentru se curata si pentru a elimina toxinele acumulate. O cura de detoxifiere nu inseamna sa faci greva foamei, ci sa consumi legume proaspete de sezon. Iti recomandam trei supe detoxifiante de sezon pe care le poti incerca intr-o cura de detox timp de trei zile.
 
Supa cu broccoli, spanac si ghimbir
Ingrediente: o ceapa tocata, un catel de usturoi, o lingura de ulei de masline, o bucata de ghimbir de aproximativ 2,5cm, 4 florete de broccoli, 250 gr de spanac, 3 bucati de pastarnac, 2 bucati de telina taiate bucati, o legatura de patrujel, o lamaie, sare si piper.
 
Mod de preparare. Se pune uleiul de masline intr-o oala la incins, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, ghimbirul, broccoli-ul, pastarnacul, telina, spanacul si patrunjelul la calit pentru cateva minute. Se adauga apa peste ingrediente si se lasa la fiert pentru aproximativ 15 minute, pana in momentul in care legumele s-au inmuiat. Dupa ce au fiert, pune toate legumele in blender si mixeaza-le impreuna cu zeama in care au fiert si adauga sare si piper dupa gust. Poti adauga acum si putina zeama de lamaie.
 
Supa de praz si ridichii
Ingrediente: 350 gr de ridichi, 3 cartofi taiati cubulete, 2 legaturi de praz taiate, 2 linguri de unt, o cana de lapte, 900 ml supa de pasare, sare si piper.
 
Mod de preparare: Se topeste untul intr-o oala, dupa care se adauga toate legumele si se lasa cateva minute la calit. Dupa asta, adauga supa de pasare si lasa legumele sa fiarba pana se inmoaie. Dupa ce au fiert, pune-le in blender si mixeaza-le . Poti subtia supa crema cu putin lapte si poti adauga sare si piper dupa gust.
 
Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie
Ingrediente: 2 sfecle rosii taiate in cubulete, un morcov taiat bucati, 4 cani de apa, o ceapa si jumatate tocata, ¼ coriandru proaspat, 2 catei de usturoi, 3 linguri de fulgi de nuca de cocos, 1/ ulei de cocos, ½ lingurita de sare, ¼ lingurita de piper. 
 
Mod de preparare: Se pune apa la fiert si se adauga pe rand toate legumele impreuna cu toate mirodeniile. Totul trebuie sa fiarba pentru apriximativ 30 de minute, pana in momentul in care sfecla s-a inmuiat. Pune totul intr-un blender si mixeaza ingredientele pana in momentul in care obtii un piure. Poti adauga apa in care au fiert legumele pentru a subtia supa.
 
Pofta buna!

Sursa foto: pixabay.com.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0