Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 adevaruri care iti pot imbunatati viata

de Petru Scraba la 2014-04-22
4 adevaruri care iti pot imbunatati viata
Placerea poate fi sprijinita de o iluzie, dar fericirea se bazeaza pe adevar. Felul in care traiesti este influentat de credintele tale. Oamenii care schimba lumea tind sa creada in anumite adevaruri care ii duc la maretie. Care sunt acestea? Iti propunem noi cateva...


1. Pune-ti obiectivele in scris pentru a avea cea mai buna sansa de a le atinge.
Alternativa este de a le pune in ordine in cap. Ai incercat vreodata sa scrii totul? Eu, la prima mana, am scris 127 de idei. Nu mi-a venit sa cred ca incercasem, pana atunci, sa administrez atata informatie doar cu puterea gandului.
Studiile arata cum cortexul prefrontal, managerul creirului, daca vrei, poate administra 2-3 lucruri deodata. Iar actul de a scrie ceva (de mana!) are un mare impact cognitiv. Lucrul scris devine proeminent in minte. Dorinta devine nevoie. Imposibilul, posibil. Visurile, planuri. Planurile, realitate.
2. Dansul te face mai desteapta.
Pe langa faptul ca iti aduce zambetul pe buze si te face sa te simti bine, dansul te face mai desteapta. Si iti pune viata intr-o lumina frumoasa. Oamenii care danseaza nu se tem sa se distreze. Viata este mult prea scurta pentru a te simti jenata. Nietzsche, filosoful, spunea ca „consider irosita fiecare zi in care nu am dansat”.
3. Lumea nu-ti datoreaza nimic.
Lumea nu iti datoreaza o slujba buna. Nu iti datoreaza o viata placuta. Nu iti datoreaza nimic. Tu iti esti datoare cu acele lucruri, daca le vrei. Societatii ii pasa de ce poti face tu pentru ea. 
Lumea reala este un loc aspru, competitiv, salbatic si este nevoie de un efort considerabil pentru a avea un impact. Unii castiga si altii pierd. Este adevarul dur al realitatii, dar a crede altceva echivaleaza cu a te minti si vei ramane pe loc. 
4. Nu ai nevoie ca toata lumea sa te placa.
Daca vrei sa fii o persoana ce are un impact asupra lumii, nu te vor placea toti. Unii vor fi gelosi pe succesul tau. Altii se vor opune valorilor tale si vei fi, uneori, etichetata si judecata gresit.
Cel mai rau mod de a-ti trai viata este acela prin care incerci sa le faci tuturor pe plac. Daca se intampla, prin absurd, asa ceva, inseamna ca nu-ti asumi niciodata niciun risc.
Alti oameni sunt aspecte importante ale vietii unei persoane – suntem fiinte sociale si avem nevoie una de alta. La nivel elementar insa, nu ai nevoie de dragoste decat din partea familie si/sau a catorva prieteni pentru a avea o viata implinita. Dincolo de asta, orice om care te place este un bonus.
Si vestea buna este ca 99% dintre oameni nu te plac fara niciun motiv. Probabilitatea este mai mare sa te placa fara niciun motiv anume. Iar tu poti fi tu insati fara a-ti mai pasa de ceea ce cred altii.
Si aproape toata lumea te va respecta pentru ca ai curajul sa fii cine vrei tu sa fii, indiferent de circumstante.

Sursa: http://www.pickthebrain.com/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adevar

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0