Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 metode prin care poti detine controlul intr-o relatie

de Sunt Fericita la 2020-01-28
4 metode prin care poti detine controlul intr-o relatie
Esti indragostita sau simti ca un barbat iti face cu ochiul si nu te poti abtine? Iti place sa te afli in control? Ei bine, iata 4 metode prin care poti detine controlul intr-o relatie.


La inceputul unei prietenii, intre un barbat si o femeie se pot isca neintelegeri serioase. De exemplu, tu ii oferi sfaturi in dragoste prietenului tau cel mai bun, iar el devine convins, peste noapte, ca tu nu il vrei decat pe el. Si astfel apare neintelegerea, in ciuda faptului ca tu aveai impresia ca totul e clar intre voi.
 
Cel mai cunoscut caz in care femeia da dovada de naivitate e cel in care barbatul refuza o relatie serioasa: aveti o relatie intima, va spune vorbe de dragoste, va promite cate in luna si in stele si dupa aceea dispare.
 
Fii tu in control! 
 
1. Mentine-ti indoielile
Prietenia dintre un barbat si o femeie e un subiect care provoaca multe confuzii si, din pacate, multe necazuri, pentru ca mai mereu unul dintre cei doi viseaza la ceva mai mult decat o amicitie. E mai bine sa iei in calcul asta inainte sa iesi cu un vechi prieten.
 
Fii clara atunci cand transmiti un mesaj!
 
2. Fii in continuare unica
De fiecare data cand te indragostesti, te transformi intr-un veritabil cameleon: adora motocicletele? Vrei si tu sa-ti iei permis, chiar daca te-au inspaimantat intotdeauna. Incearca sa ramai tu insati si sa te respecti! Nu incerca sa il copiezi!
 
3. Pune pret pe dovezi
Nu te multumi cu cateva cuvinte de dragoste, soptite la ureche. Iti dai seama daca te iubeste sau nu din felul in care se poarta si din actiunile sale, nu din vorbele lui. Asa ca nu te lasa imbatata cu vorbe, inainte de a analiza cum se comporta!
 
4. Nu spiona!
Nu e cazul sa devii paranoica si sa ii umbli prin telefon, calculator si sa faci planuri de spargere a casutei sale de mail! Ramai, in schimb, vigilenta in ce priveste atitudinea sa si, orice vi se pare ciudat, alegeti sa discutati cu partenerul. E adevarat ca sinceritatea nu e intotdeauna usor de suportat, dar e cel mai bine sa cunosti cum stau lucrurile.
 
Si, nu uita! Fii fericita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.14 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre control

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metode

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0