Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sexting sau flirt prin SMS. Afla cum se face...

Sexting sau flirt prin SMS. Afla cum se face...
Sexting sau flirtul prin sms este o experienta amuzanta, care poate ajuta mult o relatie aflata in impas sau poate inflacara pana la extrem legaturile din cuplu. Exista multe moduri prin care poti flirta cu un barbat, iar sms-urile sunt o modalitate rapida, perfecta pentru zilele in care distanta va tine departe unul de celalalt. Iata cateva sfaturi despre cum sa flirtezi prin sms...


Sexting inseamna de fapt trimiterea de mesaje si/sau fotografii explicite prin sms, insa nu e neaparat nevoie sa ajungi acolo. Daca iti place un tip si, din intamplare, schimburile voastre de sms-uri duc inspre un flirt, il vei speria daca ii trimiti direct o poza deocheata. Iata cum sa pornesti dicutia... unde va duce mai departe, depinde de voi.
INTRA IN ROL. Nu poti flirta prin telefon daca dai cu aspiratorul si amesteci si in mancare din cand in cand. Lasa ce ai de facut si intra in rol. Flirtul prin sms/sexting este o interactiune usoara, amuzanta, sexy si romantica. Fii asa si lasa restul pe seama imaginatiei.
FII AMUZANTA. Adauga o nota de umor mesajelor pe care le trimiti, pentru ca umorul este o parte importanta a flirtului prin sms, mai ales daca cel pe care il vizezi nu iti este inca iubit. Asigura-te insa ca esti pe aceeasi lungime de unda cu el. Lasa-l sa inteleaga din primul mesaj ce ai de gand, iar daca e disponibil, foloseste umorul pentru a-l atrage in conversatie si a-l impresiona.
DEPASESTE-TI LIMITELE. Cand flirtezi prin sms, e acceptabil sa depasesti anumite limite. El nu te poate vedea, asa ca poti sa rosesti cat vrei. Flirtul prin sms e potrivit mai ales pentru cei timizi, pentru ca, la fel ca pe internet, cand nu ai o conversatie fata-in-fata, mare parte din constrangerile sociale nu mai sunt respectate. In plus, flirtul e o joaca; nu ii promiti nimic si nici nu ii ceri nimic in realitate - e doar o joaca.
LA FINAL, NU SCHIMBA TONUL. In nici nu caz nu incheia flirtul prin sms cu un mesaj serios gen „Acum sa vorbim pe bune despre asta”. Daca tot ai inceput pe un ton amuzant, cotinua asa pana la final. Un mesaj serios va strica totul. In plus, nu trebuie sa il stresezi cu mesajele sau sa incerci sa il controlezi; flirtul prin telefon trebuie sa curga liber, fara restrictii.
CUM SA-L FACI SA VREA SA TE VADA. Desi asta cam intra in zona obligatiilor si a controlului, daca esti isteata poti transforma flirtul prin sms intr-o promisiune pentru o intalnire. Tachineaza-l, fa-l sa rada si sa simta ca trebuie neaparat sa te vada.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.31 din 5 - 66 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre flirt

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sms

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mesaj

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0