Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Boli care ti se pot vedea pe fata

de Sunt Fericita la 2019-09-03
5 Boli care ti se pot vedea pe fata
Sunt o multime de semne vizibile pe chip care pot ascunde anumite afectiuni sau boli. Ridurile premature, buzele crapate sau sprancenele prea subtiri sunt doar cateva dintre imperfectiunile care pot ascunde anumite probleme de sanatate. Afla ce boli se pot citi de pe chip!


Fara sa vrem, pe chip ni se observa toate trairile, atunci cand suntem tristi, veseli ori emotionati. Pe langa acestea, anumite semne de pe chipul nostru pot transmite cateva probleme de sanatate. Iata care sunt cele mai evidente!
 
  • Hepatita. Atunci cand albul din jurul ochilor devine galben primele semne la care ne gandim ar putea fi o infectie virala, hepatita mononucleoza ori probleme la nivelul ficatului. Insa, ingalbenirea tegumentelor poate aparea si din cauza anumitor medicamente, precum cele de hipertensiune ori diabet. 
     
Este recomandat sa iti faci o serie de analize la sange i investigatii.
 
  • Hipotiroidie. Daca observi ca sprancenele sunt tot mai subtiri, in special in partea exterioara, acesta poate fi un semn al tiroidei care nu secreta suficienti hormoni. De asemenea, pielea uscata, oboseala cronica, cresterea in greutate sau constipatia pot fi semne ale hipotiroidiei.
     
Este recomandata o vizita la endocrinolog sau o serie de analize de sange pentru a evalua functia tiroidei.
 
  • Anemie.  Atunci cand tenul, pleoapele si buzele isi schimba culoarea si devin palide, aceste semne pot arata ca suferi de anemie. Anemia este des intalnita in randul persoanelor care sufera de carenta de vitamina B6, B12 sau fier. Cel mai des anemia este intalnita la vegetarieni si vegani si sunt recomandate analizele de sange, in special hemograma pentru a verifica daca ai anemie.
     
  • Alergie. Daca in ciuda faptului ca esti odihnit, cearcanele si pungile de sub ochi tot nu dispar, acesta poate fi un semn al alergiei cronice ori al unei intolerante alimentare. Tot semne de alergie pot fi si senzatiile de mancarime.
     
Este recomandat sa descoperi care este factorul alergen, de multe ori poate fi un aliment si este recomandat sa il eviti in alimentatie. Daca nu se observa imbunatatiri este recomandat sa mergi la medicul dermatolog.
 
  • Colesterol mare. Daca observi acumulari de grasime sub forma unor pete, umflaturi sau dungi de culoare alb-galbuie in zona pleoapelor sau aproape de nas sau ochi, acestea pot fi semne ale unui colesterol marit. Poate fi vorba despre o xantelasma ori o tulburare si este indicat sa iti masori colesterolul, trigliceridele si glicemia.  


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.41 din 5 - 34 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0