Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Lucruri pe care barbatii le iubesc la femei

de Sunt Fericita la 2019-11-04
5 Lucruri pe care barbatii le iubesc la femei
Daca te gandesti ca barbatii apreciaza doar aspectul fizic la o femeie, ei bine, te inseli. In ciuda faptului ca aspectul fizic este primul care atrage, barbatii pun pret pe multe alte calitati ale femeilor. Iti spunem care sunt acestea pentru a stii cum sa te comporti cu barbatul pe care vrei sa il cuceresti.


Sunt o multime de lucruri care il atrag pe un barbat la o femeie si care nu au deloc legatura cu aspectul fizic. Imediat cum un barbat incepe sa cunoasca o femeie, acesta pune pret pe alte detalii. Iar daca femeia indeplineste toate aceste cerinte ale barbatului, atunci cu siguranta va ramane unica pentru el. Barbatii isi doresc:
 
O femeie care stie sa asculte. Barbatii se plang, au nevoie de confirmari si aprecieri. Au nevoie sa fie ascultati ori de cate ori cred ca au ceva important de spus. Nu isi doresc o femeie care sa le spuna “ti-am spus eu”, ci au nevoie de o femeie care sa ii asculte si care sa ii arate ca le pasa. Pentru acest lucru, ai nevoie de rabdare si de intelegere.
 
O femeie care este spontana. Barbatilor nu le place plictiseala, insa de multe ori nu vor ei sa fie in centrul atentiei pentru distractie. Ei apreciaza femeile care sunt mereu cu zambetul pe buze, care danseaza singure prin casa si care stiu sa faca surprize atunci cand este cazul. 
 
Le plac femeile care stiu sa conduca. Si aici nu ne referim la relatie, ci la o masina. Chiar daca se plang ca femeile nu sunt bune soferite, barbatii isi doresc sa cunoasca o femeie care sa stie sa conduca si careia sa ii placa sa conduca.
 
O femeie care sa alba incredere in ea. Barbatii iubesc femeile pozitive, care se simt bine in pielea lor si care apreciaza absolute orice lucru din viata lor. Nu isi doresc femei nemultumite de tot ce au si nici o femeie care sa se planga dintr-un lucru minor. Femeia trebuie sa fie puternica pentru a fi un sprijin pentru el atunci cand are nevoie. 
 
Barbatii iubesc femeile care stiu sa gateasca. Sa recunoastem, dragostea trece prin stomac, asa ca daca stii sa gatesti, iar preparatele tale sunt ca la mama acasa, atunci tu esti femeia care merita toate atentia lui. Barbatii sunt gurmanzi si isi doresc sa fie asteptati acasa cu surprize culinare. Mai mult, barbatii iubesc femeile care invata sa gateasca special pentru ei, pentru ca apreciaza efortul. In momentul in care intalnesc o femeie care stie bine sa gateasca, se gandesc daca nu cumva aceasta n-ar fi o sotie buna. Si da, este adevarat, nu este doar un cliseu des auzit.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0