Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Motive pentru care nu esti inca intr-o relatie

de Sunt Fericita la 2019-05-21
5 Motive pentru care nu esti inca intr-o relatie
Esti de ceva timp singura si iti tot pui intrebari pentru a intelege de ce se intampla acest lucru? Nu intelegi cu ce gresesti si unde ar trebui sa te imbunatatesti pentru a-ti gasi un partener? Noi iti spunem cinci motive pentru care nu poti lega o relatie stabila.


Psihologii au sustinut de multe ori faptul ca, personalitatea femeii este singura cauza pentru care este singura. De cele mai multe ori, femeile fac cateva greseli, in mod inconstient, care le impacteaza viata sociala, iar barbatii le taxeaza. Iata cateva dintre cele mai frecvente greseli si ce spun femeile care sunt singure.

 
„Nu am timp pentru un barbat”. Munceste foarte mult, sta zilnic peste program, iar acest lucru o face sa creada ca este foarte ocupata si nu are timp pentru o relatie. Ei bine, daca iti doresti cu adevarat sa cunosti pe cineva, atunci iti faci timp. Cum? Accepti mai des iesirile in oras cu prietenii, iti maresti aria de cunostinte, legi discutii cu persoanele necunoscute, etc. In felul acesta iti vei prioritiza mai bine timpul si nu vei mai pierde momente pretioase din viata ta la birou.

 
„Nu am nevoie de un barbat pentru ca ma descurc si singura”. Nu este deloc gresit sa fii o persoana independenda si sa te descurci singura, insa orice femeie puternica are nevoie langa ea de un barbat la fel de puternic. Scapa de aceste prejudecati si da-ti timp sa iti cunosti viitorul partener, fara sa te grabesti.

 
„Niciun barbat nu ma merita”. Daca esti de parere ca toti barbatii sunt la fel si nici unul nu este potrivit, atunci pornesti din start cu o perceptie gresita. Bineinteles ca trebuie sa fii realista si sa accepti langa tine oamenii care se potrivesc nevoilor tale, insa nu ii judeca inainte sa ii cunosti.

 
„Nu vreau sa fac compromisuri”. In realitate, egoismul este una dintre cauzele pincipale ale singuratatii. Atunci cand nu vrei sa faci niciun sacrificiu ori compromis pentru partener, este evident ca nu ai cum sa iti legi o relatie. Niciun barbat nu ramane langa o femeie daca aceasta nu isi arata sentimentele si in orice situatie este egoista.

 
„Mi-a spus mama ca..„. Este foarte bine sa asculti parerile mamei tale si poate sa nu faci aceleasi greseli ca si ea, insa nu trebuie sa te lasi afectata de parerile mamei. Pana la urma, alegerea partenerului trebuie sa depinda doar de tine si nu trebuie sa te lasi influentata de parerile celor din jur. Daca mama ta a fost dezamagita in tinerete asta nu inseamna ca si tie ti se pot intampla acelasi lucruri.

 
Asadar, accepta toate lucrurile de mai sus si invata sa le depasesti pentru a te putea bucura de o relatie fericita si sanatoasa.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0