Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ar trebui sa-ti faci timp pentru exercitiile de dimineata

de Rebeca Roman la 2021-01-20
De ce ar trebui sa-ti faci timp pentru exercitiile de dimineata
Ti-ai spus de nenumarate ori ca vei incepe sa faci miscare in fiecare dimineata? Nu mai ezita! Sezonul cald e momentul ideal pentru a face exercitii fizice dimineata devreme.


Atunci cand e prea cald pentru alergat sau alte sporturi in aer liber, dar prea cald si pentru a transpira la sala, e timpul sa te apuci serios de exercitii fizice chiar la tine acasa. Profita de diminetile cu temperaturi moderate pentru a da jos acele kilograme in plus si, mai ales, pentru a te simti bine intreaga zi.

Daca inca mai ai indoieli cu privire la stabilirea unui program de fitness la domiciu, iata principalele motive pentru care nu mai poti sa amani:

1. Sansele de a continua sa faci sport devin mult mai mari

Adevarul este ca putini dintre noi mai au suficienta energie pentru a merge la sala sau pentru a alerga in parc, dupa o zi de munca. Mai mult, timpul necesar deplasarii in sine este un lux in raport cu programul nostru incarcat.
In plus, pe parcursul zilei poti gasi o multime de scuze pentru a renunta la planul initial.

Dimineata, in confortul casei tale, poti gasi un moment de liniste si un coltisor in care sa te ocupi doar de tine. Vei vedea ca va deveni rutina ta preferata.

2. Chiar poti pierde in greutate

Activitatile sportive realizate dimineata ard mai multe calorii decat miscarea efectuata seara. iar partea buna e ca arderea accelerata a grasimilor la ore matinale nu este asociata cu o crestere ulterioara a apetitului.

3. Vei manca mai sanatos de-a lungul zilei

Aproape toate persoanele care fac miscare dimineata simt nevoia sa manance mai sanatos de-a lungul zilei. Succesul indeplinirii acestui obiectiv inca de la inceputul zilei te va incuraja sa nu pui in pericol rezultatele pe care le-ai putea obtine.

4. Buna-dispozitie la cote maxime

Studiile efectuate de-a lungul timpul au demonstrat legatura indiscutabila dintre activitatile sportive si buna dispozitie, datorita eliberarii de endorfine. Fiecare 5 minute de sport te vor energiza pentru intreaga zi. Mai mult, daca iti pui in miscare corpul de la primele ore ale diminetii, contribui la scaderea nivelului de stres.

5. Te vei bucura de un somn mai bun

Sedentarismul este dusmanul somnului odihnitor. Accelerarea metabolismului la inceputul zilei asigura cel mai bun somn de care va puteti bucura. In plus, scaderea nivelului de stres permite realaxarea profunda, indispensabila odihnei regeneratoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miscare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0