Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum salvezi o relatie: 5 moduri cu care nu dai gres

de Viorica Ghinea la 2020-11-09
Cum salvezi o relatie: 5 moduri cu care nu dai gres
Nu exista relatie de cuplu, nici macar cele fericite, care sa nu ajunga la un moment dat intr-un impas. In acel moment, tot ceea ce conteaza este atitudinea partenerilor. Modul in care acestia reactioneaza la schimbarile si problemele cu care se confrunta. Daca simti ca legatura dintre tine si cel drag a inceput sa scartie, atunci trebuie sa stii cum sa salvezi o relatie.


1. Cum salvezi o relatie? Prin comunicare!


Comunicarea este un ingredient de baza in orice tip de legatura, asa ca nu ar trebui sa pastrezi inchise in suflet nemultumirile pe care le ai, ci sa discuti cu cel drag despre tot ce te framanta. Daca le ignori, acestea se vor transforma cu timpul in frustrari care pot conduce chiar la despartire.

2. Adevarul, baza unei relatii de cuplu solide


Nu ar trebui sa ai nicio indoiala in privinta faptului ca adevarul este un pilon de baza la consolidarea unei relatii de cuplu solide si de lunga durata. Chiar daca de multe ori se dovedeste a fi dureros, cel mai bine este sa il spui. Odata ce vor iesi la iveala anumite minciuni, legatura dintre tine si cel drag nu va mai fi niciodata la fel. Cum sa salvezi o relatie devine o lupta pe care partenerii trebuie sa o duca impreuna.

3. Concentreaza-te pe calitatile partenerului


Odata cu trecerea anilor, multi parteneri tind sa uite de ce s-au indragostit la inceput de cel drag. Incep astfel sa il critice frecvent pentru defectele pe care considera ca le are. In loc sa faci acest lucru, mai bine gandeste-te la toate lucrurile bune pe care le are si pe care nu le-ai putea intalni la alte persoane de sex opus. Nu cauta niciodata perfectiunea, pentru ca nu exista. In plus, daca el te accepta asa cum esti, tu de ce nu incerci sa faci acelasi lucru cu el?

4. Cum salvezi o relatie cu ajutorul pasiunii


Nu este usor sa mentii pasiunea in relatia de cuplu odata cu trecerea anilor, insa este important ca ambii parteneri sa lupte in acest sens. Incercati mereu lucruri noi, puneti in practica fanteziile la care aveti curajul doar sa visati si mergeti in calatorii. Exista multe metode prin care puteti sa alungati rutina instalata in legatura voastra sentimentala.

5. Mergeti mereu in aceeasi directie


Indiferent de problemele pe care le aveti, incercati sa mergeti in tandem. Acesta este unul dintre cele mai bune raspunsuri la intrebarea “Cum salvezi o relatie?”. Este normal sa mai existe diferente intre voi, dar nu ar trebui sa le lasati sa va desparta, ci faceti tot ce va sta in putinta pentru a va completa unul pe celalalt.


Cum sa salvezi o relatie poate parea o provocare sentimentala mare, mai ales daca legatura dintre tine si cel drag a inceput sa scartie deja de ceva vreme. Dar treptat, pas cu pas, o poti resuscita cu ajutorul sfaturilor oferite mai sus.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pasiune

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0