Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Indiciul care te ajuta sa descoperi infidelitatea

de Viorica Ghinea la 2017-09-05
STUDIU: Indiciul care te ajuta sa descoperi infidelitatea
Ce bine ar fi daca ar exista un indiciu care sa ne ajute sa aflam inca de la inceputul unei relatii daca vom fi inselati ori nu! Dar chiar exista! Un studiu scoate la iveala indiciul care te ajuta sa descoperi infidelitatea inainte ca aceasta sa aiba loc. Iata despre ce este vorba!


Cum sa tii dai seama daca te insala


Cercetatorii de la Universitatea din Denver au dorit sa afle care este indiciul care descopera intentia infidelitatii. Astfel au facut o retrospectiva a unei relatii anterioare si au descoperit ca cei care au inselat in trecut nu vor ezita sa o faca din nou, chiar in relatia actuala. Acestia au analizat comportamentul a 484 de oameni implicati in relatii romantice. Au fost intrebati atat daca au inselat, cat si daca isi banuiesc partenerul ca ar fi muscat din fructul interzis.

Studiul a fost organizat pe durata a cinci ani, timp in care a monitorizat activitatea sentimentala a celor implicati in cercetare. Participantii care au marturisit la inceput ca isi inselasera partenerul de atunci au fost de trei ori mai predispusi sa insele si in urmatoarea legatura amoroasa. In schimb, cei care au fost fideli de la inceput au ramas la  fel si fata de urmatorul partener.

De asememenea, studiul publicat in Archives of Sexual Behavior a mai aratat ca partenerii care au fost inselati in prima relatie tind sa il banuieasca de 4 ori mai mult si pe urmatorul partener de infidelitate. Surprizator, cei care stiau sigur ca au fost inselati inainte bagau mana in foc ca au avut parte de acelasi tratament si din partea actualului, chiar daca, de fapt, lucrurile nu s-au intamplat asa.

Cercetatorii au spus ca acest studiu a fost realizat pe putini respondenti si ca urmeaza in viitor sa dezvolte acest proiect, pentru a descoperi ce anume ii face pe oameni sa insele. Acestia spera sa gaseasca o solutie pentru a stopa seria de infidelitate dintr-o relatie.

Tu ce parere ai despre rezultatul acestui studiu? Crezi sau nu in zicala "inseli o data, inseli mereu"?



Foto:  pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infidelitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inselat

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0