Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru familiile care pleaca in concediu cu copilul

de Ana-Maria Tudor la 2014-06-24
5 sfaturi pentru familiile care pleaca in concediu cu copilul
Stim ca pentru orice parinte, siguranta copilului sau este pe primul plan, de aceea, venim in ajutorul dvs. cu cateva sfaturi pentru concediul din aceasta vara.


Micutii dvs. au intrat in vacanta de vara in aceasta saptamana si stim sigur ca sunt nerabdatori sa ii duceti la o scurta plimbare, indiferent ca este vorba de o vizita la bunici, un sejur la mare sau la munte.

In cazul in care copiii sunt prescolari, trebuie sa va preocupati in primul rand de siguranta lor in autovehiculul cu care va deplasati. Nu ii lasati niciodata sa stea pe locul din fata, inainte sa implineasca varsta de 14 ani si renuntati la fumat, cel putin in perioada in care micutii se afla in masina cu dvs.

Atentie cu expunerea la soare! Indiferent daca mergeti in vacanta la mare, la munte, la o plimbare in parc sau la bunici, nu ii lasati pe cei mici sa se joace la soare in intervalul orar 11:00 - 16:00. Stim ca este dificil, iar copiii au energie din plin si isi doresc sa se bucure de vacanta, dar se pot alege cu o insolatie care va poate strica tot concediul.

Acordati o atentie deosebita alimentatiei copiilor pe durata concediului de vara. Din cauza schimbarii mediului, activitatilor zilnice, rutinei de acasa si atmosferei din concediu, echilibrul celor mici este dat foarte usor peste cap. Incercati sa le mentinei alimentatia sanatoase si sa ii hraniti macar o data pe zi cu supa, fructe, legume si cat mai multe lichide (apa, lapte, sucuri naturale, limonada).

In cazul in care va petreceti concediul la mare, trebuie sa stiti ca cei mici nu sunt protejati in niciun caz de soare atunci cand se joaca in apa. Nu ii lasati asadar sa se expuna prea mult timp la soare si asigurati-va ca poarta o sapca/bandana/esarfa pe cap. Aveti grija sa ii hidratati corespunzator pe perioada expunerii la soare.

Pentru familiile care se pregatesc sa plece in vacanta la munte, recomandam achizitionarea unor accesorii de protectie pentru copii: genunchire, cotiere, eventual casca de protectie si bete speciale pentru urcat pe munte. De asemenea, incaltamintea trebuie sa fie corespunzatoare, iar bocancii de iarna sunt cei mai potriviti pentru cei care isi doresc sa cucereasca un varf de munte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediul de vara

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0