Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concediu in Grecia - 5 motive sa alegi Grecia ca si destinatie de vacanta anul acesta

de Sunt Fericita la 2019-04-04
Concediu in Grecia - 5 motive sa alegi Grecia ca si destinatie de vacanta anul acesta
Nu mai este foarte mult timp pana ne vom petrece concediile de vara, motiv pentru care acum este momentul ideal sa ne alegem destinatiile potrivite. In aceasta perioada, ofertele de vara sunt inca disponibile la preturi avantajoase, asa ca daca planuiesti un sejur relaxant, noi iti spunem de ce sa alegi Grecia ca si destinatie finala!


5 Motive sa mergi in Grecia vara asta


 
Concediul de vara este perioada din an in care cel putin 7 zile le planuiesti doar pentru relaxare si distractie. Cauti locatii extravagante, activitati palpitante pe care sa le poti face, dar si preturi avantajoase pentru intreg sejurul. Un concediu perfect ti-l poti face in Grecia, iar mai jos iti spunem si cinci motive pentru care iti recomandam aceasta destinatie!


Clima excelenta. Datorita faptului ca este asezata strategic, in Grecia te bucuri de aproximativ 300 de zile pe an de soare si temperaturi ridicate. Incepand cu luna aprilie, Grecia este o destinatie pentru vacante scurte, dar si pentru concedii prelungite in plin sezon estival, deoarece temperaturile sunt calduroase pana la finalul lui octombrie. 

 
Peisaje spectaculoase. Grecia este deja renumita pentru plajele mari cu nisip fin, apa limpede cu valuri turcoaz, pietre albe si vegetatie care iti aduce un colt de Paradis langa tine. Un cadru ideal in care sa iti petreci o vacanta relaxanta, fara sa te plictisesti. Ai o multime de activitati pe care oamenii locului ti le pun la dispozitie, iar printre cele mai de interes sunt: plimbarile cu ATV-urile ori cu calul prin locuri nu foarte populate.

 
Preparate culinare delicioase. Fie ca esti gurmand sau nu, bucataria greceasca te va fascina pe loc. Aromele locale sunt prezentate cu mandrie in bucatariile oricarui restaurant, iar grecii iti vor prezenta preparatele lor traditionale, pe care iti recomandam sa le incerci. Salata greceasca, bine cunoscutul gyros, peste proaspat ori musacaua sunt doar cateva dintre preparatele de care te vei indragosti iremediabil.  Avantajul este faptul ca preturile sunt extrem de accesibile si te poti bucura de orice preparat.

 
Este un loc sigur. Grecia este destinatia de vacanta in care te vei simti in siguranta, indiferent de insula pe care o alegi. De la negustori si pana la localnici, toata lumea este prietenoasa, iti sare in ajutor, te indruma si iti ofera cele mai bune sfaturi, atunci cand ai nevoie.

 
Distractia este la cote maxime. In Grecia nu ai cum sa fii dezamagit cand vine vorba de distractie. Grecii stiu sa se distreze si mai ales, stiu sa te convinga si pe tine sa te distrezi in fiecare moment al zilei. Aici sunt organizate petreceri de pomina, gasesti cluburi cat cuprinde, dar si vase de croaziera care dau startul petrecerilor in fiecare seara.

 
Grecia este destinatia de vacanta care nu te dezamageste in niciun an. Preturile sunt extrem de avantajoase, locurile de vizitat sunt spectaculoase, iar oamenii sunt de apreciat.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0