Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 utilizari in frumusete ale bicarbonatului de sodiu

5 utilizari in frumusete ale bicarbonatului de sodiu
In caz ca nu stiai, exista multe utilizari in domeniul beauty ale bicarbonatului de sodiu. Daca le stii nu numai ca vei deveni mai frumoasa, dar vei economisi si bani. Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai simple ingrediente din bucataria noastra si multe persoane nu-l folosesc pentru altceva decat ca deodorizant de frigider, cand aceasta pudra ar putea face mult mai mult. Incearca ce-ti propunem mai jos si pregateste-te sa fii uimita!


1. Pasta de dinti si inalbitor de dinti.
Una dintre cele mai populare utilizari este aceea de inalbitor de dinti. Indeparteaza placa dentara si poate inlocui pasta de dinti. Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de ulei de nuca de cocos si amesteca bine. Foloseste aceasta mixtura pentru perierea danturii si clateste-te apoi bine. Si uleiul de nuca de cocos are proprietati antibacteriene ceea ce-l face agent de inalbire.
2. Sampon.
Poti, cu alte cuvinte, sa treci peste sampoanele toxice care-ti usuca parul si sa alegi o cale mai naturala. Amesteca 3 linguri de bicarbonat de sodiu cu 3 linguri de apa. Intra apoi sub dus si aplica mixtura cum ai aplica vopsea de par. Dupa ce ai acoperit intreg scalpul, freaca bine, exact asa cum ai face-o daca ai da cu sampon. Clateste-te la sfarsit. Bicarbonatul neutralizeaza PH-ul scalpului, ceea ce previne matreata, dar si curata. La sfarsit, poti folosi ulei de nuca de cocos pe post de balsam sau un balsam comercializat pe piata. Unii se clatesc cu apa cu otet, dar solutia nu este indicata pentru cei cu parul uscat.
3. Exfoliant de fata.
Este mult mai bland cu pielea decat unele exfoliante comercializate si neutralizeaza uleiul in exces, neuscand insa pielea.
4. Improspateaza respiratia.
Natura alcalina a bicarbonatului de sodiu duce la neutralizarea acizilor din gura care cauzeaza respiratie neplacuta. Foloseste-l in acelasi fel in care ai apela la o pasta de dinti si vei avea o respiratia proaspata in cateva minute.
5. Indeparteaza bataturile.
Daca porti tocuri sau pantofi care-ti rod picioarele sau faci mult sport, atunci esti predispusa la bataturi. Aplica o pasta din bicarbonat de sodiu, ulei de nuca de cocos si apa pe batatura. Lasa-o acolo 20 de minute si sterge cu ajutorul unei carpe incalzite. Repeta de trei, patru ori pe saptamana.
 
Sursa: allwomenstalk.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.73 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bicarbonat de sodiu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0