Asta pana in ultimul deceniu...
Uleiul de nuca de cocos contine aproape 90% grasimi saturate (care, da, nu sunt daunatoare ca grasimile saturate din alte uleiuri vegetale) si cativa acizi grasi nesaturai. La ce este bun?
- Este unul dintre cele mai bune alimente naturale pentru par, caci il ajuta sa creasca sanatos, dandu-i stralucire (in India, dupa baie, se aplica zilnic ulei de cocos, caci este un excelent balsam si ajuta la regenerarea parului degradat). Te poate scapa si de matreata.
- Uleiul de cocos este excelent pentru piele, pe care o hidrateaza, indiferent de tipul ei. Nu are efecte secundare, intarzie aparitia ridurilor si ajuta la tratarea diferitelor probleme (psoriazis, dermatita, eczema, infectii variate).
- Este bun pentru inima, pentru ca are aproximativ 50% acid lauric, cel care previne diferite probleme cardiace, inclusiv hipertensiunea.
- Ajuta la reducerea greutatii, caci se absoarbe usor si imbunatateste functionarea tiroidei si a sistemelor de enzime.
- Favorizeaza digestia si previne bolile de stomac si alte afectiuni, cum ar fi sindromul colonului iritabil.
- Intareste sistemul imunitar, pentru ca are in compozitie lipide antimicrobiene, acid lauric si acid caprilic, cu proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale.
Cand il achizitionezi, are forma solida, dar se topeste la doar 24-25 de grade Celsius. Nu il tine la frigider.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
