Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne care iti arata ca relatia ta este in pericol

de Camelia Diaconu la 2019-08-04
Semne care iti arata ca relatia ta este in pericol
Sunt semne care te fac sa constientizezi ca relatia ta este pe sfarsite ori ca ceea ce se petrece in relatia ta nu este tocmai bine. Daca iti dai seama de aceste semne, atunci poti lupta pentru a repara lucrurile si pentru a restabili relatia, pana nu este prea tarziu!


In timpul unei relatii, exista cateva elemente cheie care te vor ajuta sa iti dai seama ca relatia ta poate duce catre un esec. Partenerul tau iti poate da, in mod inconstient, cateva semne care sa te ajuta sa iti dai seama incotro te indrepti. Daca ai cateva dubii, atunci trebuie sa te gandesti daca aceste semne si-au facut deja loc in relatia ta de cuplu. Atunci cand nu mai exista niciun fel de conexiune intre voi, gandeste-te daca si-au facut loc urmatoarele:
 
Frustrarea. In moment in care te simti frustrata in relatia cu partenerul, inseamna ca exista diferite actiuni ori sentimente cu un scop neimplinit. Daca diferite obiceiuri marunte acum nu ti se mai par fermecatoare cum ti se pareau o data, iar partenerul tau te scoate din sarite cu orice actiune, atunci relatia este intr-un impas. Frustrarea in cuplu se manifesta in momentul in care ambii parteneri se afla in competitie unul cu celalalt. Frustrarea nu duce la o relatie fericita, ci trebuie sa fie un semn care sa te motiveze sa te schimbi. In caz contrar, vei ajunge sa iti pierzi increderea in tine si in relatie, iar totul se va destrama.

 
Furie. In momentul in care frustrarea atinge cote maxime, intervine furia. O stare care este foarte aproape de ura si care te face sa iti distrugi relatia, daca nu o constientizezi in timp util. Furia te poate aduce in situatia de a-ti ironiza partenerul in public, un gest extrem de urat, dar mai rau, te poate face sa il dispretuiesti pe omul de langa tine. Daca ai ajuns in acest stadiu in relatie, atunci cel mai bine ar trebui sa iti regandesti sentimentele, dar si scopurile relatiei.

 
Singuratate. In momentul in care esti nesigur, intervine si singuratate. Acest semn poate duce la o distanta intre tine si partener, o lipsa a intimitatii in cuplu, dar si a comunicarii. Trebuie sa constientizezi care este starea de spirit care te incearca in momentul in care esti intr-o relatie. Daca nu mai vorbiti, nu mai exista momente intime si va contraziceti des, atunci a intervenit acest semn de nesiguranta si de singuratate. Puteti depasi impreuna aceasta etapa incercand sa constientizati care au fost cauzele care au dus aici.

 
Lipsa de siguranta. Asa cum spuneam, in momentul in care te simti singur, intervine si nesiguranta in partener. Daca incerci pe cat posibil sa te distantezi de partener si de relatie, atunci este un semn ca relatia este pe sfarsite. Vor aparea senimentele de gelozie, de nesiguranta in ceea ce priveste actiunile partenerului si iti vei pierde controlul tot mai des. Reactii care vor duce la accese de furie necontrolate, strai de frustrare si la certuri tot mai dese.

 
Asadar, nu accepta sa traiesti intr-o relatie doar de dragul timpului pierdut, a rutinei ori de dragul partenerului. Orice decizie ai lua, gandeste spre binele propriu!


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0