Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Avantaje benefice in urma unei despartiri

de Sunt Fericita la 2018-12-04
5 Avantaje benefice in urma unei despartiri
Dupa o relatie de lunga durata, despartirea este extrem de dureroasa si orice ti-ar spune cei apropiati, tinzi sa crezi ca nu vei mai fi niciodata o persoana fericita. Ei bine, adevarul nu este deloc asa, despartiriile sunt motivul care te fac sa descoperi o multime de avantaje prielnice tie.


Dupa incheierea unei relatii, prima tendinta este aceea de a dramatiza si de a suferi mai mult decat este cazul. Multe intrebari fara raspuns si multe nopti nedormite doar pentru ca inca ne mai gandim la momentele petrecute impreuna. In realitate, nimic rau nu aduce o despartire, ci iti ofera sansa de a te descoperi pe tine si de a te aprecia mai mult.
 

Ce avantaje descoperi in urma unei despartiri
 

Singuratatea este placuta. Fericirea ta nu trebuie sa depinda de nimeni, asa ca despartirea de partener este momentul care iti aduce mai multa liniste si sansa de a te deconecta de la lumea exterioara. O perioada in care sa stai singura este momentul potrivit pentru a regandi anumite aspecte din viata ta la care inainte nu te gandeai.
 
Te poti descurca pe cont propriu. Sunt des intalnite cazurile in care partenerii prefera sa ramana intr-o relatie toxica doar din comoditate ori din teama ca nu se pot descurca singuri. Nu ai nevoie de un sprijin constant langa tine deoarece te poti descurca singur. Sa fii singur inseamna sa te focusezi mai mult pe propria persoana si sa iti asculti propriile ganduri dincolo de orice placere a partenerului.
 
Nu planul sentimental este pe primul loc. O despartire sentimentala te poate face sa constientizezi ce este cu adevarat important sa faci in viata. Fiecare dintre noi avem aspiratii, planuri si mai ales prioritati. Toate aceste nu trebuie limitate o data cu o relatie sentimentala, insa daca se intampla, atunci trebuie sa constientizezi ca relatia nu este una sanatoasa.
 
Descoperi lucruri noi despre tine. De multe ori, intr-o relatie faci o multime de compromisuri pentru a-l vedea pe cel de langa tine fericit si uiti cu adevarat de nevoile tale. O perioada de singuratate te poate ajuta sa descoperi lucruri noi despre tine, sa realizezi ca lucrurile cu adevarat importante sunt cu totul altele decat cele pe care le faceai. 
 
Fericirea sta in primul rand in tine. Este ideal sa iti gasesti un partener in care sa ai incredere, insa mai important de atat este sa  ai incredere in tine. In momentul in care nu stii ceea ce cauti, sansa  de a gasi ce ai nevoie este foarte mica, iar relatia este una cu o multime de conditii si restrictii. Foloseste timpul in care esti singur pentru a constientiza ce iti doresti cu adevarat, care este genul de om pe care l-ai vrea langa tine si ce anume te-ar face cu adevarat un om fericit.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0