Uleiul si apa de trandafiri sunt recomandate pentru ingrijirea podoabei capilare, intrucat reduc inflamatiile de la nivelul scalpului, favorizeaza circulatia sanguina si cresterea parului si previn alopecia.
Apa de trandafiri are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Are proprietati tonice si este ideala pentru pielea uscata, normala sau sensibila, deoarece pastreaza tenul hidratat si revigorat.
Poate fi folosita ca si tonic facial, parte a rutinei de curatare a tenului.
Datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri reduce inflamatiile si roseata, amelioreaza aspectul pielii uscate, limiteaza aparitia acneei si incetineste procesul de imbatranire a pielii.
Inchide porii, indeparteaza cearcanele si pungile formate sub ochi, amelioreaza dermatitele, eczemele, acneea si rosaceea.
Baia cu infuzie de trandafiri este un remediu excelent pentru afectiunile sistemului nervos, are efect de tonifiere, inlatura oboseala, anxietatea.
Apa de trandafiri, in afara faptului ca este un produs cosmetic natural, ajuta pacientii bolnavi de reumatism si pe cei care au dureri lombare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
