Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cerealele, cele mai eficiente produse organice pentru ingrijirea parului

de Sunt Fericita la 2016-06-13
Cerealele, cele mai eficiente produse organice pentru ingrijirea parului
Un par frumos si bine ingrijit isi doreste oricine, dar cati dintre noi constientizeaza valoarea nepretuita a acestuia? Probabil doar cei care se confrunta deja cu calvitia precoce, varfurile despicate si inestetice si starea continua de degradare a parului. Cert este ca podoaba capilara pune cel mai bine in valoare atat fizionomia, cat si personalitatea fiecaruia.


Tocmai pentru ca suntem diferiti, si parul are nevoi diferite in functie de caracteristicile genetice, ritualul de intretinere sau starea de sanatate pusa zilnic in pericol de conditiile de mediu sau transformarile din viata, de poluare si razele UV, coafat sau de produsele de styling nepotrivite si agresive. Dintre cele 100.000 de fire de par, cca 100 de pierd zilnic.

Datorita vitalitatii lor si a similitudinii cu structura firului de par, Weleda ofera o gama completa de ingrijire a parului pe baza de cereale (mei, ovaz si grau), care cuprinde sampon, balsam si tratament, potrivite pentru toate tipurile de par, de la cel normal (lung/scurt, uscat/gras, natural/vopsit, drept/cret) pana la cel uscat, deteriorat sau cu matreata.

Puterea de fortifiere si de regenerare a granelor se regaseste in formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienta si pe baza unei abordari holistice unice in lume, care sustine armonizarea sanatatii cu frumusetea naturala. Utilizand tehnologii de ultima generatie, Weleda impleteste formulele performante pentru ingrijirea naturala a parului si a scalpului cu tainele naturii.

Ce avantaje au produsele organice de ingrijire a parului?

Cine a incercat atat sampoane conventionale, cat si organice, a aflat din propria experienta ca nu prea exista termen de comparatie intre ele. Produsele de ingrijire a parului pe baza de ingrediente naturale protectoare nu degreseaza agresiv parul, nu ataca scalpul, nu au silicon, iar pe termen lung parul nu se mai ingrasa atat de repede si se mentine matasos in loc sa devina aspru sau uleios. In plus, aceste produse pot fi utilizate zilnic, iar parul creste si se piaptana mai usor, miroase si se straluceste in mod complet natural.

Trucuri pentru un par sanatos si frumos, de la radacina pana la varfuri

Aplicati pe parul ud Samponul Weleda de ingrijire cu mei  daca aveti parul normal, Samponul Weleda regenerant cu ovaz, daca aveti paul uscat si deteriorat sau Samponul Weleda anti matreata cu grau, apoi masati bine la radacini si pe toata lungimea parului. Dupa spalare, aplicati o extra portie de hidratare si hranire cu Balsamul Weleda regenerant cu ovaz. Apoi, in fiecare dimineata si seara, masati-va cu varful degetelor scalpul, folosind  Tonicul revigorant Weleda pentru par si scalp, care stimuleaza cresterea naturala a parului si reduce caderea acestuia, dupa o reteta originala de la 1921.

Datorita ingredientelor-cheie, produsele organice Weleda de ultima generatie pentru ingrijirea parului mențin scalpul sanatos, transporta substanțe nutritive catre radacina si intaresc elasticitatea firului de par.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire par

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0