Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti alegi samponul in functie de tipul de par

de Sunt Fericita la 2022-07-27
Cum iti alegi samponul in functie de tipul de par
Parul tau e comoara ta. Este energia ta de viata din fiecare zi. Se zice ca atunci cand esti stresata, daca te speli pe cap si iti masezi scalpul si parul la radacina, starea de bine se instaleaza in tot corpul tau. Parul sanatos si ingrijt este un par frumos. Poate ca nu mereu ai timp sau buget disponibil ca sa mergi la salon, asa ca noi te ajutam sa fii propriul tau stilist. Primii pasi sunt alegerea samponului si spalatul corect pe cap.


Poti alege din gama de sampoane londa cel care se potriveste perfect cu tipul tau de par. Dar de unde stii pe care să il alegi? Ai aici cateva idei care sa te ajute sa descoperi ce ti se potriveste.

Consulta-te un specialist
 
Nu stii exact ce fel de fir de par ai. Ai un par normal, gras sau uscat? Te vopsesti des in culori intense, cu produse naturale sau cu vopsea de par obisnuita? Intreaba-ti stilistul despre tipul parului tau si cere-i recomandari despre cum te poti ingriji acasa pana la urmatoarea vizita la salon. In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, dar si de tipul parului tau, vei primi recomandarile care sa fie pe stilul tau.

Cum te speli corect pe cap
 
Chiar daca te grabesti sa ajungi cu fetele in oras, la vreun party sau chiar la birou, ai mare grija cum te speli pe cap, indiferent de tipul de par pe care il ai.
Piaptana-l de la radacina inspre lungime, cu delicatete. Apoi, uda-l cu apa calduta, din abundenta. Incepe samponarea de la radacina inspre varfuri. Maseaza usor, fara sa il agresezi. Clateste-te bine. Repeta samponarea, cu masajul scalpului si clatirea. Apoi pune-ti un prosop si tapoteaza parul, fara sa il freci tare. Foloseste uscatorul sau peria de par la o treapta medie de caldura. Piaptana-te din nou.

Sampon pentru par normal
 
Parul normal este unul fara exces de sebum, dar si fara lipsa de sebum. Este undeva la mijloc. Il poti considera un mare avantaj, deoarece iti poti alege samponul cu usurinta. Aproape orice ai folosi, parul tau va avea un aspect stralucitor si ingrijit de la sine, dupa fiecare spalare. Poti folosi un numar limitat de produse pentru ingrijirea parului. Un sampon pentru par normal, un balsam pe care sa il aplici la vafuri sau o masca de par pe care sa o aplici o data pe saptamana. Iti poti aranja parul singura si poti alege aproape orice sampon iti doresti.

Sampon pentru par uscat
 
Parul uscat poate fi recunoscut in functie de textura. Nu are stralucire naturala, firul de par este subtire, este lipsit de volum si se deterioreaza foarte usor. Dar, in zilele noastre exista o multime de solutii salvatoare, ce te vor ajuta sa ai un par stalucitor, cu un aspect sanatos. Foloseste sampoanele ce au in compozitie uleiuri de cocos sau de argan, Omega 3 si 6, dar si alte produse recomandate de specialisti.

Sampon pentru par gras
 
Parul gras este caracterizat prin excesul de sebum. Creaza senzatia, in permanenta, de par nespalat si este mai predispus la matreata. Ideal ar fi, daca ai parul gras, sa te speli pe cap de mai multe ori pe saptamana, cu un sampon spacial, care sa regleze productia de sebum a scalpului. Cel de urzica este recomandat sau cel pe care scrie explicit sampon pentru par gras. Indicate sunt si mastile de par cu acid salicilic pe care sa ti le aplici o data pe saptamana. Asa o sa ai parul cu aspect ingrijit, zi de zi.

Sampon pentru par vopsit
 
Textura parului tau ramane aceeasi dupa vopsire. Ce se intampla, de fapt, ete ca, dupa ce te vopsesti, exista o usoara tendinta de uscare, ce poate fi combatuta cu sampon special pentru par vopsit, pentru a-l curata si ingriji, dar si sampoane nuantatoare hranitoare pentru întretinerea culorii.
 
Conteaza ce fel de par ai si cum il ingrijesti in fiecare zi. Parul tau e parte a feminitatii tale, este farmecul tau. Acorda-i atentia cuvenita si te vei simti bine in pielea ta, dar vei fi si admirata de toti cei din jur.
 Sursa foto: https://www.shutterstock.com/
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sampon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tip de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0