Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stiinta te invata cum sa fii sexi

Stiinta te invata cum sa fii sexi
Poate ai auzit ca barbatilor le plac femeile care isi etaleaza cu mandrie decolteul. Sau poate ti s-a spus ca un look masculin rupe inimi. Adevarul este ca nu este atat de usor sa-ti dai seama ce este sexy cand vine vorba de stil. Pentru ca ne dorim in acelasi timp sa nu depasim limitele bunului simt. Dar se pare ca stiinta ne vine in ajutor.


Pune-ti silueta in evidenta.
Nu trebuie sa fii un geniu sa-ti dai seama ca imitarea stilului lui Marilyn Monroes, incercarea de a reda senzatia de silueta de clepsidra iti va aduce multe puncte. Exista si dovezi stiintifice in spatele acestei afirmatii: cateva studii arata ca femeile cu talie ingusta (raportul ideal intre talie si sold fiind intre 0,65 si 0,75) sunt considerate cele mai atractive de catre barbati. Soldurile ample indica fertilitate si sanatate buna. Asa ca fii mandra de ele si arata-le prin haine care le complimenteaza si se strang bine pe talie. Daca nu ai un corp tip clepsidra, mimeaza unul cu ajutorul unei curele late. Nu-ti plac centurile? Atunci opteaza pentru o rochie cu partile suprapuse, dintre acelea care se prind intr-o parte.
Poarta mai mult rosu.
Pentru a parea mai zvelta, este extrem de tentant sa-ti umpli garderoba cu haine negre. Condimenteaza si tu cu un pic de rosu. Un studiu din 2008 al Universitatii Rochester arata ca barbatii asociaza culoarea rosu purtata de femei cu sexul (un al studiu din 2010 arata ca si femeile cred acelasi lucru despre barbatii imbracati in rosu).
Ceea ce este valabil si pentru rujul rosu.
Barbatii nu se pot abtine si se vor concentra pe boticul tau. Conform unui studiu din 2010 al Universitatii din Manchester, Marea Britanie, barbatii sunt atrasi de buze pline si rosii. 
Parfumeaza-te.
Da, dragostea trece prin stomac, dar si prin... nas. Un studiu recent a scos la iveala ca barbatii se aprind usor cand simt un iz de lavanda amestecat cu placinta de dovleac. Si cine-i poate condamna?
Arata-ti bratele.
Cine si-ar fi imaginat ca exista si barbati care se dau in vant dupa imaginea unui brat lung si feminin? Un studiu al Universitatii New South Wales din Australia a descoperit ca, pe langa masuratorile clasice ale atractivitatii – talie, inaltime, varsta – exista si un factor supriza: lungimea bratului. Femeile cu brate lungi sunt considerate foarte atractive de catre barbati.
Urca-te pe tocuri.
Poate ca este trendy sa porti balerini, dar, daca vrei sa te faci remarcata de cei de sex opus, ia-ti ceva cu toc in picioare. Un studiu din 2012 al Universitatii Portsmouth din Marea Britanie a descoperit ca femeile pe tocuri atrag atentia la modul pozitiv. De ce? Tocurile accentueaza feminitatea mersului, inclusiv lungimea pasului, facand-o mai mica, si leganarea soldurilor. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feminitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ruj rosu

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0