Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Criterii de care sa tii cont cand alegi cosmeticele pentru ingrijirea parului

de Sunt Fericita la 2022-05-10
Criterii de care sa tii cont cand alegi cosmeticele pentru ingrijirea parului
Fiecare femeie viseaza la un par frumos si bogat. Insa pentru o podoaba capilara asa cum o vezi in revistele de beauty, trebuie sa acorzi o atentie speciala si grija maxima parului tau. Si asta nu inseamna ca trebuie sa vizitezi in mod regulat saloanele de infrumusetare, ci sa alegi produsele cosmetice potrivite. Cum determini, insa, care produse sunt cele potrivite pentru tine?



Alegerea cosmeticelor ideale pentru ingrijirea parului nu este deloc una usoara, datorita gamei variate de produse disponibile pe piata. Si pentru ca intelegem ca poate deveni confuz pentru tine sa intelegi care produs este cel mai bun pentru tine, ti-am pregatit in randurile de mai jos o lista de criterii de care sa tii cont atunci cand alegi cosmeticele pentru ingrijirea parului. Iata ce trebuie sa ai in vedere! 
 
Popularitatea brandului de produse pentru ingrijirea parului 
 
Cu o varietate de branduri de produse dedicate ingrijirii parului disponibile, a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti produsele potrivite pentru tine. Indicat ar fi sa mizezi pe branduri de cosmetice populare, care sunt transparente cu privire la ingredientele utilizate. Un alt aspect de care sa tii cont este citirea recenziilor utilizatorilor obisnuiti, caci acestia cu siguranta vor mentiona efectul produselor pe care le vizezi, in cazul lor. 
 
Rutina de ingrijire a parului 
 
Care este rutina ta obisnuita de ingrijire a parului? Cat de des iti speli parul? Care este tipul tau de par? Exista anumite intrebari al caror raspuns trebuie sa-l stii, pentru a te asigura ca alegi produsele potrivite pentru ingrijirea parului tau. De pilda, daca te confrunti cu excesul de sebum al parului, ai in vedere sa achizitionezi un sampon sau un balsam pentru această nevoie. 
 
Daca esti in cautarea unui sampon care sa indeparteze murdaria intensa a parului, atunci va trebui sa te indrepti catre un produs cu o formula puternica, care sa te ajute sa indepartezi usor praful si murdaria acumulate la nivelul scalpului sau suvitelor de par. Daca simti ca parul tau devine prea uscat dupa spalare, atunci s-ar putea sa-ti doresti un balsam sau un ser de par care sa-ti mentina podoaba capilara neteda si usor de coafat. Cunoaste-ti rutina de ingrijire a parului si nevoile acestuia, pentru a te asigura ca alegi cele mai bune produse pentru tine! 
 
Lista de ingrediente a produselor 
 
Chiar si atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie este esential sa citesti lista de ingrediente din compozitia produselor cosmetice pentru ingrijirea parului. Verifica ingredientele precum sulfatii si uleiurile minerale, despre care se crede ca sunt daunatoare pentru parul tau. Renunta la oricare astfel de produse si cauta-le pe cele care au la baza ingrediente derivate natural, asa cum sunt aloe vera sau uleiul de cocos. Acest lucru inseamna ca produsul este bland cu scalpul si ca nu va provoca daune parului sau scalpului tau. 
 
De exemplu, produsele Fanola fabricate in Italia si vandute de HNI Cosmetice, de la sampoane si balsamuri, pana la vopsele si uleiuri pentru par sunt extrem de transparente in ceea ce priveste lista ingredientelor pe care le folosesc, fiind ideale pentru toate tipurile de par. 
 
Alegerea ingredientelor naturale in locul substantelor chimice
 
Sampoanele sau balsamurile dure pot indeparta uleiurile naturale ale parului si pot provoca uscaciunea si lipsa de stralucire a acestuia. De asemenea, trebuie sa tii cont daca ai un scalp sensibil sau daca te confrunti cu alte probleme legate de sanatatea parului tau. Verifica ingredientele care pot provoca diverse alergii si care pot deteriora scalpul sau firele de par si mizeaza intotdeauna pe ingrediente naturale, blande cu parul tau. 
 
Prioritatea calitatii, nu a pretului 
 
In ceea ce priveste achizitionarea produselor cosmetice pentru par, prioritara este calitatea, si nu pretul. In acest sens, nu trebuie sa te lasi influentata doar de marketingul bun sau de pretul produsului. De pilda, un brand poate oferi produse de ingrijire a parului la cele mai mici preturi de pe piata, insa merita aceste produse achizitionate? Desigur, nu iti sugeram sa aloci un buget colosal pe aceste produse cosmetice, ci sa alegi intotdeauna produsele care functioneaza cel mai bine cerintelor parului tau. Achizitionarea unui produs la un pret mic, care nu da rezultate, nu va face decat sa-ti deterioreze firul de par. 
 
Urmatoarea data cand pornesti in cautarea celor mai bune produse de ingrijire pentru parul tau, tine cont de aceste criterii si cu siguranta te vei putea mandri cu o podoaba capilara asemanatoare modelelor din reclamele tv! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0