Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Usain Bolt, infectat cu noul coronavirus

de Sunt Fericita la 2020-08-25
Usain Bolt, infectat cu noul coronavirus
Atletul de renume mondial, Usain Bolt, a fost testat si astfel a aflat ca este infectat cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de autoritatile din Jamaica.


Christopher Tufton, ministrul Sanatatii, a precizat ca Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului si a adaugat ca a fost declansata o ancheta epidemiologica.
 
Cu mai multe ore inainte, Usain Bolt de opt ori campion olimpic in probele de sprint, afirmase ca s-a plasat in izolare, in asteptarea rezultatului unui test efectuat sambata.
 
"Am facut un test sambata, pentru a pleca din Jamaica cu treaba. Incerc sa fiu responsabil. Deci, voi sta aici, in siguranta. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta in carantina si imi voi suna prietenii cu care am fost in contact sa le spun sa fie calm si sa stea izolati", a declarat Bolt.
 
Potrivit presei, Bolt si-a sarbatorit, vineri, implinerea a 34 de ani, alaturi de mai multe persoane, intre care fotbalistii  Raheem Sterling (Manchester City) si Leon Bailey (Bayer Leverkusen). 
 
La petrecere nu s-a purtat masca si nu s-a respectat distantarea sociala.
 
Nu uitati! In acest moment, nu exista un vaccin dezvoltat specific pentru a preveni imbolnaviriea cu COVID-19. Cea mai buna cale de a preveni imbolnavirea este de a evita expunerea la acest virus. Se pare ca virusul se raspandeste, in mod principal, de la persoana la persoana prin:
  • Contact direct
  • intre persoane care sunt in contact strans (strangerea mainilor, imbratisarile, sarutul obrajilor sau al mainilor, atingerea fetelor cu mainile).
  • prin picaturile produse atunci cand o persoana infectata tuseste sau stranuta. (Aceste picaturi pot ajunge in gurile sau nasurile persoanelor care se afla in apropiere sau pot fi inhalate in plamani).
 
  • Contact indirect
  • atingerea suprafetelor care sunt atinse in mod frecvent si de alte persoane, precum: balustrade, clante, manere, butoane de lift sau de acces, etc.
  • NU folosi aceeasi sticla/pahar cu alte persoane si nu folosi aceleasi tacamuri.
  • Limitati folosirea bancnotelor si a monedelor, optand pentru plati cu cardul/telefonul sau plati on-line (Transmiterea virusilor se realizeaza intr-o pondere semnificativa prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un numar foarte mare de persoane.)
 
ATENTIE! Tineti cont de faptul ca nu in toate cazurile infectarea cu noul coronavirus (COVID-19) este vizibila prin simptome specifice (tuse, febra, dificultati in respiratie). Virusul poate fi raspandit inclusiv de persoane aparent sanatoase, care nu au cunostinta de faptul ca sunt purtatori ai noului coronavirus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coronavirus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infectat

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0