- 120 g fulgi de ovaz;
- 100 g stafide;
- 100 g nuci tocate marunt;
- 3 banane (pasate cu furculita);
- 60 ml ulei vegetal;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- un varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, stafidele si nucile cu un praf de sare.
Separat, amesteca bananele pasate cu uleiul si esenta de vanilie si apoi adauga-le in compozitia pregatita anterior.
Intr-o tava pune hartie de copt si adauga cate o lingura din compozitie.
Incinge cuptorul si coace biscuitii timp de 15 minute.
Pofta buna!
Sursa: www.myrecipes.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
