- 120 g fulgi de ovaz;
- 100 g stafide;
- 100 g nuci tocate marunt;
- 3 banane (pasate cu furculita);
- 60 ml ulei vegetal;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- un varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, stafidele si nucile cu un praf de sare.
Separat, amesteca bananele pasate cu uleiul si esenta de vanilie si apoi adauga-le in compozitia pregatita anterior.
Intr-o tava pune hartie de copt si adauga cate o lingura din compozitie.
Incinge cuptorul si coace biscuitii timp de 15 minute.
Pofta buna!
Sursa: www.myrecipes.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.91
din 5
- 11 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!