Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 metode prin care poti sa slabesti usor si sanatos

7 metode prin care poti sa slabesti usor si sanatos
Daca vrei sa slabesti, nu trebuie sa mergi zilnic la sala sau sa urmezi vreo dieta drastica. Trebuie numai sa ai grija de alimentatia ta, sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi si sa alegi una din metodele usoare de slabit de mai jos...


Rasul. Este un fel de exercitiu aerobic pentru corp. Lucreaza muschii fetei si ai stomacului, e bun pentru inima si pentru circulatia sangelui. Studiile arata ca energia folosita de corp pentru ras are si rolul de a arde calorii si se pare ca 10-15 minute de hohote de ras te ajuta sa slabesti si sa pierzi 10-40 calorii.
Stretching. Cel mai bun mod de a incepe ziua este sa faci cateva exercitii de streching dimineata. Acest tip de miscare - intinderea muschilor – iti va tonifia corpul si te va trezi mai bine decat o cafea tare. Si poti face asta si mai tarziu, la birou:
a) daca stai pe scaun, indreapta spatele si flexeaza muschii umerilor;
b) daca stai in picioare, incordeaza muschii abdomenului si incearca sa ii mentii in acea pozitie cat de mult poti;
c) de cate ori privesti in sus, incearca sa incordezi muschii gatului pentru a scapa de barbia dubla.
Dansul. Daca vrei sa slabesti usor, sanatos si sa te si distrezi in acelasi timp, dansul este categoric pentru tine. Ia lectii specializate sau distreaza-te in club, saptamanal – orice varianta ai alege, caloriile vor disparea ca prin minune.
Shopping-ul. Stim ca e amuzant si de abia asteptam sa vina sfarsitul saptamanii ca sa mai dam o raita prin magazine, dar cine ar fi crezut ca ne ajuta sa slabim? Ei da, se pare ca mersul din magazin in magazin este benefic pentru organism... desi mai putin pentru portofel. Un alt mod in care shopping-ul te ajuta sa slabesti este prin faptul ca te face sa devii constienta de modul in care arati.
Somnul. Un somn bun pe timpul noptii iti da energie cat pentru o zi intreaga, asa ca vei putea sa lucrezi mai bine, sa faci sport la maxim si sa digeri mancarea in limitele normale.
Vorbitul la telefon in timp ce mergi pe jos. Chiar daca e vorba de telefoane primite la birou, tot poti sa te ridici si sa te plimbi putin pe hol sau pe scari – partea cea mai buna e ca nici macar  nu vei simti oboseala, deci vei reusi sa slabesti fara sa iti dai seama.
Sexul. Daca se spune ca sexul are acelasi efect asupra organismului precum ciocolata, atunci data viitoare cand o sa poftesti la ciocolata, poate iti vei schimba directia si-ti vei invita iubitul sa petreceti o seara in doi. Beneficiile se vor vedea atat asupra relatiei, cat si asupra formei tale fizice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metode

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabesti usor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatos

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0