Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce produse sa nu folosesti niciodata pentru ten

de Camelia Diaconu la 2021-09-06
Ce produse sa nu folosesti niciodata pentru ten
Atunci cand ai probleme cu tenul, pielea devine cu mult mai sensibila si nu mai accepta produse pe care odinioara le foloseai. Din cauza factorilor externi sau a produselor cosmetice neadecvate, de multe ori aspectul pielii poate suferi modificari, care se dovedesc a fi chiar inestetice. Si pentru ca nu toate cosmeticele pe care le vedem sunt si indicate pentru piele, iata care sunt produsele pe care nu trebuie sa le pui niciodata pe fata pentru a te asigura ca o protejezi corect.


Grija si atentia pentru piele trebuie sa fie una ridicata tocmai datorita faptului ca tenul  se poate deteriora foarte usor si atunci intervine aspectul de imbatranire, pete si altele. Pentru a-ti proteja pielea de factorii externi cu care in mod inevitabil intra in contact, atunci evita sa folosesti urmatoarele produse:
 
Ulei bronzant. Chiar daca iti doresti sa te bronzezi unorm, uleiul bronzant nu este o solutie pentru pielea ta. Are un factor de protectie mic, fapt care poate duce la distrugerea colagenului pielii. Poate atrage si mai mult razele puternice ale soarelui si astfel pot aparea arsurile grave solare, chiar si acneea sau punctele negre. 
 
Produsele care au protectie solara, dar contin formule chimice. Bun, au un factor de protectie ridicat, insa, cu toate astea, ingredientele din compozitie pot fi daunatoare pielii. Daca ai un ten sensibil, atunci cu siguranta iti poate fi afectat si pot aparea iritatii ale pielii. Incearca sa folosesti doar produse care au in compozitie uleiuri naturale. Chiar daca au un pret mai ridicat, calitatea acestora este de departe cu mult mai mare. Mai ales ca, mai bine previi decat sa tratezi, nu-i asa?
 
Lotiune tonica. Recomandata des pentru curatarea fetei, lotiunea tonica nu este un produs tocmai bun de folosit. De cele mai multe ori are in compozitie alcool, iar acest ingredient poate usca si irita pielea, mai ales daca vorbim despre un ten care este deja uscat. Daca, totusi, simti nevoia unei lotiuni tonice, atunci incearca sa gasesti una fara alcool sau alti agenti chimici. 
 
Sapun parfumat. Chiar daca miroase bine si ai senzatia ca iti lasa o piele curata si catifelata, sapunurile parfumate pot irita pielea si pot duce chiar la aparitia eruptiilor cutanate. Daca vrei sa folosesti sapun, atunci foloseste unul natural, fara parfumuri si alti coloranti artificiali.
 
Scrub. Este recomandat cel putin o data pe saptamana pentru a elimina celulele moarte ale pielii, insa, cu adevarat, scrub-ul exfoliant nu este recomandat aproape deloc. Scrub-urile sunt dure si pot afecta stratul pielii, asa ca, daca intr-adevar ai nevoie de o exfoliere, atunci incearca lotiuni si creme cu efect exfoliant, care sunt mult mai blande cu pielea. 
 
Produse care au in compozitie parabeni. Din pacate, gasim tot mai multe produse pe piata care au in compozitie substante chimice care pot fi daunatoare. Parabenii sunt conservanti chimici care pot duce la numeroase afectiuni ale pielii, avand antecedente si in anumite cazuri care au dus la cancer de piele. Invata sa citesti eticheta fiecarui produs in parte si asugura-te ca folosesti doar cosmetice care au in compozitie numai ingrediente naturale.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0