Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa folosesti placa de creponat parul pentru a obtine o coafura perfecta

de Viorica Ghinea la 2017-10-20
Cum sa folosesti placa de creponat parul pentru a obtine o coafura perfecta
Parul creponat nu a fost niciodata demodat, insa in ultimele sezoane acesta a revenit in atentia specialistilor in domeniu. Prin urmare, placa de creponat parul a devenit unul dintre cele mai utile instrumente pentru coafat. In cele ce urmeaza te vom invata cum sa o folosesti astfel incat sa obtii cele mai frumoase modele de coafuri. Te ajutam si la capitolul inspiratie cu cateva sugestii care te vor scoate din dileme.


Pasi pentru folosirea placii de creponat parul


Pentru inceput trebuie sa stii ca placa de creponat parul nu este una si aceeasi si cea de indreptat firele de par. Prima prezinta niste placi in zig-zag, care au rolul de a crea aspectul creponat. Grija pentru sanatatea podoabei capilare trebuie pusa pe primul loc, asa ca iti recomandam sa investesti intr-un produs care nu modifica structura firului de par si care are diferite treptate de temperatura. Ca sa iti faci cateva idei despre caracteristicile unei placi de creponat parul, click aici. >>

Dupa ce ai ales placa de creponat parul potrivita pentru tine, nu mai trebuie decat sa inveti sa o folosesti corect. Este mai simplu decat iti imaginezi, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta faptului ca vei avea nevoie de mana priceputa a unui specialist.


Pasul 1

Spala-te pe cap ca de obicei, dupa care usuca-ti bine parul. Daca podoaba capilara nu este uscata bine, coafura ta va avea de suferit. Mai intai, tamponeaza-l usor cu prosopul, dupa care foloseste uscatorul.


Pasul 2

Inainte de utilizarea placii de creponat parul, aplica pe fire un produs care asigura protectie termica.


Pasul 3

Introdu placa de creponat parul in priza, seteaza temperatura potrivita pentru tine, aleasa in functie de grosimea firelor. Parul cu fir gros are nevoie de temperaturi mai inalte, in timp ce cel fin si subtire are nevoie de temperaturi mai joase pentru a nu fi afectat.


Pasul 4

Asaza-te in fata unei oglinzi in mai multe sectiuni. Coafeaza-le intai pe cele din partea de jos, apoi pe cele din partea de sus a capului, la fel cum faci si atunci cand folosesti ondulatorul ori placa de indreptat parul.


Pasul 5

Ia o suvita lata, dar subtire si creponeaz-o de la radacina spre varfuri, coborand usor cu aceasta pe lungimea firelor. Strange o portiune de par timp de cateva secunde, apoi verifica rezultatul si muta placa putin mai jos, unde se incheie modelul realizat mai devreme. Continua procedeul pana termini suvita aleasa, apoi alege alta. Poti sa creponezi tot parul ori doar cateva portiuni, in functie de coafura pe care o realizezi.

Idei de coafuri realizate cu placa de creponat parul

Acum, ca ai invatat cum sa folosesti placa de creponat parul, iata si cateva idei din care te poti inspira atunci cand esti in pana de idei.

Cand nu ai prea mult timp la dispozitie, prinde-ti parul intr-o coada de cal si acopera elasticul cu o suvita. Astfel vei oferi un aer mult mai interesant coafurii tale.

Impletiturile si parul creponat sunt un mix cu care nu vei da gres niciodata. Vei primi o multime de complimente din partea celor din jur.

 

A post shared by Cat At Élan (@cat_at_elan) on

Atunci cand vrei sa obtii o coafura de efect, combina mai multe stiluri. Nu te ingrijora in privinta faptului ca modelul nu va iesi perfect finisat, pentru ca se poarta stilul messy.

 

A post shared by Chloe Scott (@chloescotthairwirral) on


Placa de creponat parul te poate ajuta sa obtii multe coafuri frumoase si originale, asa ca merita sa investesti intr-un astfel de instrument de styling.


Foto: instagram.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.11 din 5 - 35 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre placa de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ondulator

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre impletituri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0