Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse profesionale pentru par care te fac sa uiti de o bad hair day

de Viorica Ghinea la 2019-07-23
Produse profesionale pentru par care te fac sa uiti de o bad hair day
Cu siguranta te-ai confruntat si tu macar o data in viata cu fenomenul "bad hair day", cand orice metode ai incercat, parul tau s-a incapatanat sa se aranjeze asa cum doreai. Vestea buna este ca exista produse profesionale pentru par care te ajuta sa imblanzesti suvitele rebele si asigura un aspect sanatos.


Te vei simti mai increzatoare in tine fiindca parul tau va arata mereu minunat, va fi mai puternic si mai stralucitor. Nu este atat de dificil pe cat pare sa obtii o podoaba capilara sanatoasa daca folosesti produsele potrivite pentru tine. Dar trebuie sa fii pregatita sa iti transformi rutina de ingrijire a parului intr-un adevarat ritual beauty. Nu este suficient sa schimbi doar samponul pe care il folosesti, ci si masca ori vopseaua pentru par, daca acestea nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Iti recomandam mai jos cateva produse profesionale pentru par care te vor face sa uiti ce inseamna fenomenul "bad hair day". In plus, iti impartasim cateva trucuri la care poti sa apelezi in momentele in care te grabesti sa iesi in oras ori vine iubitul la tine si parul tau da dovada de incapatanare.

Produse profesionale pentru un par incredibil

Atat samponul, cat si balsamul de par trebuie sa raspunda nevoilor parului tau, asa ca nu ar trebui sa alegi un produs doar pentru ca da rezultate bune pentru o prietena ori o colega. Spre exemplu, podoaba capilara cu tendinta de uscare are nevoie de un sampon cu actiune blanda, care sa o hraneasca in profunzime.

Nu alege doar un sampon care sa iti curete parul de impuritati, ci mizeaza pe un produs care are in compozitie substante nutritive. Astfel nu numai ca iti va fi mai usor sa iti aranjezi parul, ci il vei avea si mai sanatos.

Din ritualul de ingrijire nu ar trebui sa iti lipseasca nici masca restructuranta cu grad mare de refacere a structurii parului marca Fanola Nutri Care. Acest produs este recomandat pentru parul uscat, degradat sau tratat chimic.

Masca are compozitia bogata in proteine din lapte si uleiuri esentiale hidratante, fiind recunoscuta pentru o actiune puternica de hranire si stralucire. Parul tau se va aranja mai usor dupa baie, asa ca nici macar nu iti vei mai aminti de cand nu ai mai avut o bad hair day. Intotdeauna te vei putea baza pe produsele profesionale pentru par de pe hnicosmetice.ro atunci cand ai o bad hair day.

Doar femeile care isi vopsesc parul in mod regulat stiu cat de mari sunt provocarile atunci cand vorbim despre ingrijirea si aranjarea acestuia. In timpul procesului de vopsire, cuticula si stradul lipidic au de suferit din cauza substantelor puternice din vopsele, asa ca este indicat sa apelezi la produse profesionale pentru par. De la samponul pe care il folosesti pana la tratamentul final, produsele trebuie sa fie special destinate intretinerii parului vopsit. Stii ca ai investit intr-o gama de calitate atunci cand podoaba ta capilara isi mentine culoarea vie timp de cateva saptamani, este moale la atingere si straluceste de sanatate.

In ultimii ani s-a vorbit mult despre efectele negative pe care le are amoniacul asupra sanatatii, asa ca tot mai multi specialisti recomanda utilizarea unei vopsele de par fara amoniac. Aceasta are o actiune blanda si ajuta la refacerea structurii firelor de par fragile, predispuse la rupere. Mai mult de atat, nu afecteaza structura firului de par. Amoniacul modifica nivelul PH-ului parului, asa ca devine, cu timpul, uscat si lipsit de stralucire.

Inca doua beneficii valoroase pe care le are vopseaua de par fara amoniac este ca mentine sanatatea scalpului si ca asigura fixarea pigmentului de culoare in firul de par pentru o culoare mai stralucitoare si de durata. Daca te numeri printre persoanele care au scalpul sensibil, poti folosi cu incredere acest tip de produs fiindca nu va provoca alergii ale pielii.

In topul nemultumirilor pe care le au femeile la adresa parului lor se numara si lipsa de volum. Nu ar fi minunat daca ar exista un produs care sa iti ofere si volum, dar care sa te ajute in acelasi timp si sa iti aranjezi parul mai usor? Avem o veste buna pentru tine: spuma pentru Volum FULL BODY marca Fanola. Produsul restaureaza elasticitatea si permite creativitate in aranjarea podoabei capilare, asa ca de acum incolo vei putea sa pui in practica toate coafurile pe care le-ai admirat pe internet.

Aceasta masca nu lasa reziduuri, in comparatie cu alte produse de acelasi tip, si poate fi usor de indepartat prin periere sau samponare. In ceea ce priveste modul de aplicare, este suficient sa aplici 3-4 vartejuri de spuma pe parul umed sau sters cu prosopul, dupa care sa te coafezi si sa te usuci ca de obicei.

Trucuri la care poti sa apelezi in caz de bad hair day

- Imblazeste-ti parul greu de aranjat cu ajutorul accesoriilor. Poarta bentite in stil retro sau hippie sau investeste intr-o palarie – toate sunt accesorii in tendinte in acest an;

- Foloseste un pieptene cu dinti desi pentru a tapa parul fara volum;

- Alege un model interesant de impletitura si nimeni nu isi va da seama ca ai o bad hair day;

- Opteaza pentru coafuri in stil messy atunci cand podoaba ta capilara refuza sa stea asa cum iti doresti.


Produsele profesionale pentru ingrijirea parului sunt aliatii de care ai nevoie pentru a scapa pentru totdeauna de fenomenul bad hair day.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amoniac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsea de par

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0