Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spune despre tine... coafura pe care o alegi

Ce spune despre tine... coafura pe care o alegi
Desi ideea unei psihologii a parului este absurda si poate fi privita numai ca gluma, se pare ca modul in care ne aranjam parul in perioadele cele mai stresante sau in zilele obisnuite vorbeste mult despre personalitatea noastra si mai ales despre latura sexuala. Iata ce spune despre tine coafura pe care o alegi...


Parul prins in coada, la spate. Desi pare o coafura inocenta sau de femeie prea ocupata cu treburile sau jobul pentru a-si face o coafura mai interesanta, se pare ca realitatea este mult mai incitanta. Cele care opteaza pentru o astfel de coafura simpla sunt persoane surprinzator de indraznete in pat, pline de incredere in propriile puteri si lipsite de inhibitii. Si este de inteles, pentru ca strangerea parului la spate elibereaza chipul si scoate in evidenta trasaturile; numai o femeie care are incredere in ea face acest lucru, pentru ca nu simte ca are vreun defect de care sa se rusineze sau pe care sa il ascunda.
Parul mereu coafat ca la salon, chiar si acasa. Femeile carora le sta parul perfect sunt mereu invidiate. Daca esti printre putinele norocoase care nu isi fac prea multe probleme in ceea ce priveste podoaba capilara, afla ca aranjarea parului atat de perfecta spune despre tine ca iubesti ordinea, echilibrul si consecventa in toate aspectele vietii. Cel mai fericita esti atunci cand organizezi o sedinta, un eveniment sau o cina romantica; preferi de fii tu cea care aranjeaza ultimele detalii ale unei intalniri romantice, decat sa fi luata prin surprindere. Desi nu e ceva rau in sine, uneori e bine sa te mai lasi dusa de val, sa traiesti momentul si sa te lasi dominata din cand in cand.
Parul prins intr-un coc dezordonat este caracterisic pentru o femeie care nu se aranjeaza in mod special pentru cand iese din casa, dar da o atentie deosebita tinutelor seducatoare si sexy pe care le poarta in intimitatea locuintei. Sunt femei carora le place sa atraga multa atentie, pentru ca isi dezvaluie gatul, o zona extrem de atragatoare, iar asta inseamna ca flirteaza, cel putin la nivel inconstient.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0