Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Menopauza: ghid pentru o viata sanatoasa si fericita

de Sunt Fericita la 2024-03-27
Menopauza: ghid pentru o viata sanatoasa si fericita
Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta trecere, care marcheaza sfarsitul anilor fertili, este o legatura care uneste femeile din intreaga lume, indiferent de rasa, mostenire genetica sau alti factori.


Anumite schimbari prin care trec femeile atunci cand ajung la varsta de mijloc sunt intr-adevar legate de menopauza, in timp ce altele sunt mai degraba atribuite procesului general de imbatranire. Cu toate acestea, poate fi dificil sa se faca diferenta intre schimbarile care sunt cauzate in mod direct de menopauza si cele care nu sunt.

Unele simptome pot fi datorate unor boli precum diabetul, obezitatea, hipertensiunea sau afectiuni ale tiroidei, toate acestea fiind dezvoltate atat de femei, cat si de barbati la jumatatea vietii. Sau este posibil ca alte dezechilibre hormonale complet nedetectate sa cauzeze aceste simptome. Spre exemplu, pe masura ce imbatranim, nivelurile hormonilor de crestere si DHEA scad, in timp ce nivelurile de cortizol si insulina au tendinta sa creasca, cu conditia ca persoana respectiva sa nu sufere de diabet zaharat sau insuficienta suprarenala cronica. Aceste dezechilibre pot agrava sau imita simptomele menopauzei.

Avand in vedere ca exista astfel de linii difuze intre adevaratele cauze ale simptomelor, este clar ca exista legaturi puternice intre simptomele cauzate de menopauza si celelalte. Iar atunci cand avem de-a face cu toate aceste simptome, este indicat sa luam in calcul toate cauzele posibile.
 

Acum te poti simti mai tanara, mai sexy, mai frumoasa decat te simteai cand aveai 30 de ani!

 
Tot ceea ce trebuie sa stii se afla in lucrarea „Revolutia Menopauzei“.
Aplica sfaturile doctorului incepand chiar de maine! Vei descoperi o schimbare importanta!
Fiind consilier medical al popularului Institut de Stiinte in Sanatate (HSI) si directorul uneia din cele mai faimoase clinici din America, Martin Milner a devenit o legenda, ajutand femeile din toata lumea sa depaseasca perioada menopauzei.
 
 
Descopera perspectiva revolutionara a Dr. Milner cu privire la:
 
- alimentatia necesara pentru un a avea echilibru hormonal optim si pentru a fi sanatoasa;
- motivul pentru care schimbarile bruste de dispozitie sunt declansate de o simpla deficienta de minerale si cum sa corectezi aceasta problema;
- cinci tehnici de relaxare incredibil de simple si eficiente, care te pot ajuta sa te eliberezi de stres, in orice moment al zilei;
- singura planta medicinala care este eficienta in combaterea bufeurilor si care a fost aprobata oficial de comisia guvernamentala germana;
- extractele botanice de ultima ora care pot inlatura eficient nelinistile, migrenele, durerile de spate si oboseala cronica resimtite la menopauza.
 
 
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre menopauza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre menstruatie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0