Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune surse de proteine pentru vegetarieni si nu numai!

de Sunt Fericita la 2015-01-07
Cele mai bune surse de proteine pentru vegetarieni si nu numai!
Se stie deja! Vegetarienii traiesc mai mult, mai bine si mai linistiti. Depresia ii viziteaza mai rar spre deloc, stau mai bine cu functiile organismului, digera mancarea repede si au o silueta net superioara fata de restul lumii, in majoritatea cazurilor.


Dar avem o mica problema. Vegetarienii nu au destule surse de proteine la dispozitie. Cel putin, asa se zice.

Haideti sa descoperim impreuna cateva surse de proteine pentru vegetarieni:

1. Fasole si linte. Poti sa folosesti orice fel de fasole doresti si orice fel de linte. Exista fasole alba, rosie si pestrita, ba chiar si neagra. Exista linte verde si linte rosie, linte decorticata si nedecorticata, cum vrei tu!

2. Nuci si seminte. Pecan, migdale, nuci normale romanesti, caju si tot restul de seminte si nuci care iti trec prin minte. Toate aduc un aport fantastic de proteine de care organismul tau are nevoie urgenta pentru a functiona la capacitate optima.

3. Seminte CHIA. Iata un alt tip de proteine, unul mai scumpicel de aceasta data, dar care merita efortul. Semintele de chia pot fi cumparate de la plafar sau prin intermediul ofertelor speciale precum aceasta.

4. Tofu. Aceasta este branza de soia si merita fiecare banut pentru ca este exceptional de gustoasa si foarte sanatoasa pentru organismul tau. Mananc-o cu salata, in supa chinezeasca, adaugata in tocana sau in sandwich.

5. Semintele de canepa sunt si ele pline de proteine. Se spune ca 3 linguri de seminte de proteine pot inlocui un ou, in ceea ce priveste aportul de proteine.

6. Iaurtul grecesc este si el exceptional pentru ca aduce un aport substantial pentru cei care au nevoie de proteine si nu si le pot lua din carne si alte produse de origine animala.

7. Hrisca. Are un gust cam absent daca ma intrebati pe mine, dar merita toti banii si tot efortul. Se prepara usor si se adauga in orice fel de salata sau ca o simpla garnitura in loc de orez. Daca o condimentati din plin, prinde aroma si gust senzational.


Sursa:rodalenews.com

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre surse de proteine

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0