Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa prepari un sandvis gustos: 4 ingrediente sanatoase

de Alina Ilie la 2017-01-05
Cum sa prepari un sandvis gustos: 4 ingrediente sanatoase
Iubim sandvisurile pentru ca le pregatim rapid, sunt gustoase si hranitoare si putem sa le consumam oriunde, indiferent ca suntem la birou, pe strada, acasa sau in metrou. Si in plus este intotdeauna distractiv sa faci combinatii de alimente si sa-ti surprinzi papilele gustative. Sandvisurile din comert sunt adevarate bombe calorice (cu maioneza, sos de mustar, etc) si iti pun in pericol silueta, de aceea este indicat sa le prepari acasa, folosind ingrediente naturale.


Renunta la sandvisurile clasice cu sunca, rosii si cascaval, incearca si alte combinatii de alimente, iar in locul sosurilor nesanatoase, pline de calorii, cum ar fi maioneza sau ketchupul, pentru un plus de gust poti sa alegi hummusul, mustarul sau sosul pesto.

Carnea de pui, curcan, ton, somon afumat inlocuiesc cu succes mezelurile. Iata cateva idei pe care merita sa le incerci.

1. Avocado

Datorita continutului sau nutritiv exceptional, avocado nu trebuie sa ne lipseasca din alimentatie. Pe langa sandvisuri, poti sa il adaugi in salate sau smoothie-uri. Este un ingredient important in dieta de slabire deoarece grasimile mononesaturate accelereaza metabolismul si reduc pofta de mancare.
Uita deci de unt, gem sau maioneza si pune piure de avocado pe painea prajita! Va fi cel mai bun lucru nou pe care l-ai incercat pana acum.

2. Hummus

Merge perfect cu paine prajita si castraveti. O modalitate excelenta de a obtine un sandvis sanatos, ideal din punct de vedere nutritional, este sa alegi painea potrivita, de aceea nutritionistii o recomanda pe cea integrala.

3. Carne de curcan sau de pui

Pieptul de pui la gratar, pieptul de curcan, branza slaba de vaca sunt cateva surse de proteine de buna calitate. Simplu si delicios, in plus hranitor si sanatos! Evita carnea de porc sau de vita.

4. Somon afumat

Poti pregati un sandvis sanatos folosind somon afumat. Cu o valoare nutritiva exceptionala datorata concentratiei lui bogate de acizi grasi omega 3, somonul nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Mai mult, grasimile omega 3 sunt asociate cu un risc scazut de a dezvolta boli cardiovasculare.
In plus, este usor de digerat, este bogat in proteine ​​si sarac in calorii.

Care este reteta ta preferata de sandvis?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandvis

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente sanatoase

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0