Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chirii de criza pentru apartamentele din Bucuresti, in functie de zona

Chirii de criza pentru apartamentele din Bucuresti, in functie de zona
Chiria in cartiere precum Ferentari, Berceni sau Giurgiului ajunge sa fie mai mica si cu pana la 67% decat cea in zone renumite din nordul Capitalei, precum Baneasa, Herastrau sau Floreasca, conform unui raport de monitorizare. La nivelul intregii Capitale, statisticile indica un nivel tot mai scazut al chiriilor medii solicitate de proprietari. Vezi cat costa...


In luna iulie 2012 au fost atinse cele mai mici chirii inregistrate in aceasta perioada a anului din 2007 si pana in prezent, consemnandu-se scaderi de peste 40% comparativ cu iulie 2007.
Cea mai mare diferenta intre cele doua regiuni se inregistreaza pe segmentul apartamentelor de trei camere. Daca in Berceni chiria medie ajunge la 332 euro/ luna, in Floreasca, proprietarii solicita putin peste 1.000 euro pentru acelasi tip de imobil, diferenta fiind de aproximativ 67%. Chiriasii apartamentelor cu doua camere pot plati la randul lor cu pana la 61% mai mult in nord decat in sud - 670 euro/ luna pentru un apartament in zona Herastrau fata de 258 euro in Berceni.
O diferenta de 65% este atinsa si in cazul apartamentelor de patru camere. Daca in zona de sud a orasului proprietarii solicita o chirie medie de 383 euro, in Baneasa chiria sare de 1.000 euro.
Cel mai scazut ecart intre cele doua regiuni ale Capitalei - de 39% - este inregistrat pe segmentul garsonierelor. Unui chirias i se solicita, in medie, o chirie lunara de 196 euro pentru o garsoniera in cartierul Giurgiului, pe cand in Baneasa, este nevoit sa plateasca aproximativ 320 euro.
Chiria medie solicitata de proprietari pentru o garsoniera a ajuns in iulie la 226 euro/ luna, in scadere cu 1% fata de acelasi interval al anului 2011. In ciuda plecarii studentilor din Bucuresti, nivelul chiriei se situeaza cu putin peste 1% fata de luna iunie 2012, cresterea fiind insa infima.
In cazul apartamentelor cu doua camere, in iulie 2012, chiria se apropie de pragul de 320 euro, in crestere cu doar un euro fata de luna iunie, dar este cu 2% mai mica comparativ cu iulie 2011. Pentru apartamentele cu trei camere, situatia pare sa fie relativ similara - stabilizare fata de luna iunie 2012, dar o scadere mai accentuata raportat la aceeasi perioada a anului 2011. Proprietarii au solicitat in iulie 2012 o chirie medie de 422 euro pe acest tip de imobil, mentinandu-se aproape de valoarea lunii iunie, cand chiria ajungea la 423 euro. Pe un interval de 12 luni insa, se observa o variatie de pret de minus 5%, de la 446 euro.
Chiria pentru apartamentele cu patru camere a crescut in luna iulie considerabil, apropiindu-se astfel de nivelul inregistrat in aceeasi perioada a anului 2011. Astfel, la finalul lunii iulie 2012, chiria era in jurul valorii de 663 euro/ luna, cu peste 5% mai mare decat in urma cu o luna, crescand de la 627 euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chiria

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apartament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apartamente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0